Real Madrid, contract pentru fiul lui Cristiano Ronaldo pentru academia de tineret

28.12.2022, 14:47

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United s-a încheiat într-o notă dezamăgitoare, când clubul i-a reziliat contractul la sfârșitul acestui an, în urma unei rupturi între jucător și conducerea clubului. Senzația de 12 ani a jucat în trecut pentru academia de tineret a clubului și are un record de 50 de goluri marcate în 20 de apariții pentru formația U-14.

În prezent liber de contract, se așteaptă ca Cristiano să se mute în Arabia Saudită, în urma unui contract de excepție. Dar, în timp ce internaționalul portughez pare pregătit să înceapă o nouă aventură în Orientul Mijlociu, se pare că Real Madrid a profitat de situația sa pentru a se bucura de serviciile fiului său.

Cristiano Jr. este, într-adevăr, unul dintre cei mai căutați tineri din departamentul Under 14. De-a lungul carierei sale juvenile de până acum, puștiul de 12 ani a jucat în mare parte pentru cluburile pe care tatăl său le-a reprezentat, inclusiv Real Madrid și Juventus, transmite madriduniversa.com

Real Madrid l-a semnat pe fiul lui Cristiano Ronaldo pentru academia de tineret

În prezent, el face parte din lotul U-12 al lui Manchester United, dar, având în vedere că tatăl său s-a mutat în Arabia Saudită, foarte puțini se așteaptă ca Cristiano Jr. să rămână la club.

Potrivit lui Edu Cornago, Real Madrid l-a încorporat pe tânăr în academia sa de tineret. Senzația de 12 ani a jucat în trecut pentru academia de tineret a clubului și are un record de 50 de goluri marcate în 20 de apariții pentru formația U-14.

Impuls major pentru echipa de tineret a lui Real Madrid

Posibila revenire a lui Cristiano Jr. la echipa de tineret a lui Real Madrid ar putea reprezenta un impuls major pentru clubul care a produs deja câteva talente interesante în ultimii ani. Deși foarte puțini dintre aceștia au ajuns să se impună în prima echipă, antrenorii de la Real Madrid și-ar putea încerca cu siguranță norocul cu fiul lui Ronaldo.

Cu toate acestea, în momentul de față, înțelegerea nu este încă definitivă și, pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului, va fi interesant de văzut dacă vor apărea și alți pretendenți pentru Cristiano Jr.

citește și...