Putin, “bolnav în fază terminală”, este ‘ținut în viață de medici’ pentru a termina războiul sângeros din Ucraina

25.12.2022, 17:00

Vladimir Putin este ținut în viață de medici străini, dar este pe moarte din cauza cancerului, susțin noi informații din Rusia, iar unii prezic că acesta va fi probabil ultimul său an la putere. “Acest lucru este absolut sigur. El folosește cele mai avansate tratamente, [și] terapia țintită pe care Rusia nu i-o poate oferi…. Aș spune că tratamentul a avut prea mult succes. L-au tratat prea bine”.”

Vladimir Putin este bolnav în fază terminală și este ținut în viață de medici pentru a-și termina războiul din Ucraina, susțin noi rapoarte.

Medicii folosesc tratamente occidentale avansate pentru a ținti cancerul războinicului și pentru a-l împiedica să se răspândească în restul corpului său – dar este puțin probabil ca dictatorul să mai trăiască încă un an, au declarat surse pentru presa ucraineană, transmite dailystar.co.uk.

“Niciun medicament nu poate avea succes la nesfârșit”

“Pot spune că, fără acest tratament [străin], cu siguranță nu ar mai fi fost în viața publică din Federația Rusă“, a declarat Valery Solovey, un politolog rus. “Acest lucru este absolut sigur. El folosește cele mai avansate tratamente, [și] terapia țintită pe care Rusia nu i-o poate oferi…. Aș spune că tratamentul a avut prea mult succes. L-au tratat prea bine”.”

Solovey a adăugat că, în pofida tratamentului avansat, “sfârșitul este deja la vedere, chiar și conform medicilor care curatoriază acest tratament, pentru că niciun medicament nu poate avea succes la nesfârșit”.

“Are probleme medicale destul de grave”

El a declarat pentru canalul ucrainean de YouTube Odesa Film Studio că “este evident că are probleme cu mișcarea – cu picioarele – [pe care] mulți telespectatori le-au observat”.

Bătăușul a suferit inițial de un cancer de colon care s-a extins “și este mai periculos acum”.

Tratamentul său a dus la o serie de efecte secundare, inclusiv la simptome timpurii ale bolii Parkinson, a susținut Solovey.

“Cea mai gravă dintre ele este cea oncologică. Până în prezent, el este ținut “pe linia de plutire” prin modul în care tratamentul este curatoriat de medici non-ruși. Strategia și tactica tratamentului au fost definite de medici care sunt în afara Rusiei. Ei sunt [medicii] care l-au operat în februarie 2020, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu o oncologie”.

Potrivit lui Solovey, Putin plănuiește să îi paseze ștafeta ministrului rus al agriculturii, Dmitri Patrușev, în vârstă de 45 de ani, care este, de asemenea, fiul principalului consilier de securitate Nikolai Patrușev, în vârstă de 71 de ani.

Patrușev ar fi anti-Occident și un susținător al războiului din Ucraina.

Alexei Dyumin, 50 de ani – fosta gardă de corp a lui Putin și fost ministru adjunct al apărării – este, de asemenea, un pretendent la rolul de dictator al Rusiei atunci când Putin va deceda.

Dyumin, care este în prezent guvernatorul regiunii Tula, s-a întâlnit vineri cu Putin și cei doi au vizitat o importantă fabrică de armament.

“Putin are acum ultima sa șansă, aș spune eu”, a adăugat Solovey, susținând că, dacă Putin nu se retrage sau nu moare, ar putea avea loc o revoltă internă.

“Dacă nu se folosește de ea, elitele nu numai că se vor îndepărta definitiv de el… dar vor trece la acțiune. Dacă vorbim despre un succesor, este vorba de o singură persoană, o singură persoană deocamdată, și aceasta este Dmitri Patrușev”, a spus el.

Acest lucru vine la scurt timp după ce liderul rus s-a retras din discursul anual al națiunii din motive necunoscute.

Prietenul lui Putin, Dmitri Peskov, a declarat că dictatorul s-a retras de la eveniment – ultima dintr-o serie de anulări ale dictatorului – pentru că nu a avut timp să participe, dar alții sunt sceptici.

“De obicei, atunci când [călătoriile] sunt anulate, sunt doi factori în joc: chestiuni de sănătate și siguranță”, a adăugat Solovey. “Nu știu care dintre ele a prevalat în acest caz”.

citește și...