“Mi-am reaprins povestea de dragoste cu refugiata ucraineană pentru care mi-am părăsit partenerul”. Ce spune bărbatul care și-a înșelat soția cu o refugiată ucraineană

16.12.2022, 18:10

Un tată îndrăgostit care și-a părăsit partenera pentru o refugiată ucraineană și-a reînceput povestea de dragoste cu ea la trei luni după despărțirea lor amară. “Cred că putem face să meargă. Este o femeie foarte atrăgătoare și are mereu lucruri interesante de discutat. Vreau să o cunosc mult mai bine și de data aceasta vom lua lucrurile mai încet”.

Tony Garnett, în vârstă de 30 de ani, a zburat în țara sfâșiată de război pentru a-i mai da o șansă lui Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, după ce ieșirile ei la beție l-au făcut să o părăsească.

Potrivit The Sun, cei doi s-au reunit la doar zece zile după ce el și partenera lui de zece ani, Lorna, au primit-o pe refugiată în casa pe care o împart cu cei doi copii ai lor din Bradford.

“Mi-am reaprins povestea de dragoste cu refugiata ucraineană pentru care mi-am părăsit partenerul”

Dar, la doar câteva luni mai târziu, Tony a părăsit-o și el pe Sofiia – lăsând-o cu “inima frântă”.

Tatăl a dezvăluit acum că s-a împăcat și s-a îndrăgostit de managerul IT și chiar i-a cunoscut familia ei din Ucraina.

“Vreau să o cunosc mult mai bine”

El a declarat pentru Mail Online: “Cred că putem face să meargă. Este o femeie foarte atrăgătoare și are mereu lucruri interesante de discutat. Vreau să o cunosc mult mai bine și de data aceasta vom lua lucrurile mai încet”.

Tony și Sofiia s-au mutat într-o cabană închiriată în Bradford după ce el a părăsit-o pe Lorna și pe cei doi copii ai lor. Agentul de securitate și-a părăsit apoi noua iubită după ce a susținut că aceasta era beată în mod repetat și abuzivă cu el.

Tony a spus că picătura finală a venit în urma unei certuri în septembrie, în timp ce își sărbătorea cea de-a 30-a aniversare la noul lor cuib de iubire. El a susținut că poliția a fost chemată după ce Sofiia ar fi “înfipt de mai multe ori un cuțit în peretele din bucătărie în timp ce era beată”.

Ea s-a întors în țara de origine după ce i-a expirat viza, iar Tony a recunoscut că a făcut o “greșeală imensă”. Dar cuplul a păstrat legătura, iar săptămâna trecută el și-a vizitat fosta soție în Ucraina, după ce a trecut granița din Polonia.

După ce au întâlnit familia ei în apropiere de Lviv, Tony și Sofiia s-au întors acum în Yorkshire pentru a mai încerca o dată.

“M-am dus în Ucraina și am adus-o înapoi”

El a spus: “M-am dus în Ucraina și am adus-o înapoi. Nu a fost un loc grozav pentru a fi acolo. Erau întreruperi regulate de energie electrică, iar rușii au tras cu câteva rachete asupra Lviv-ului când eram acolo. Din fericire, sistemele de apărare ucrainene le-au interceptat. Sper ca oamenii să ne dea o pauză și să ne lase în pace. Am pielea groasă, dar nu este locul ca străinii să ne insulte pe internet.”

Cuplul discută acum despre căsătorie, Tony plănuind să își găsească un loc de muncă pentru a-și putea permite să închirieze o locuință.

Sofiia plănuiește, de asemenea, să meargă la facultate și așteaptă cu nerăbdare să își vadă viitorul alături de trișor. Cei doi au discutat chiar și despre anularea vasectomiei lui pentru a putea avea copii în viitor.

Sofiia a spus: “Îl iubesc foarte mult pe Tony și aș vrea să mă căsătoresc cu el atunci când vom putea. Mi-a fost foarte dor de el. Am fost foarte supărată când am venit aici pentru că mi-am lăsat familia în urmă și am băut prea mult. I-am promis că nu mă voi mai atinge niciodată de alcool și nu am mai băut nimic. Mă bucur că a venit în Ucraina să mă aducă înapoi și asta mi-a arătat că ține cu adevărat la mine. Sper ca eu și Tony să putem rămâne împreună pentru totdeauna. Suntem foarte buni împreună, dar certurile au stricat totul.”

Lorna Garnett, care și-a schimbat numele de familie prin act de proprietate pentru a se potrivi cu cel al lui Tony, dar nu este căsătorită cu el, a declarat anterior pentru The Sun on Sunday că Sofiia ar purta topuri decoltate și ar fi fost machiată pentru a-l impresiona pe Tony.

Mama a spus că a rămas să se simtă ca “a treia roată” în fosta ei relație și “nedorită în propria ei casă”.

Ea a spus despre ultima întorsătură în saga: “El este un tată bun, dar sunt surprinsă că s-au întors ca un cuplu. Dar, din punctul meu de vedere, se merită unul pe celălalt”.

 

citește și...