Un jurnalist îl atacă pe Cristiano Ronaldo… și pe Georgina!

15.12.2022, 17:00

Eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială din 2022 continuă să fie subiect de discuție, mai ales din cauza lui Cristiano Ronaldo, care a fost criticat dur de jurnalistul mexican David Faitelson, care a spus că jucătorul nu este apt de joc și că ceea ce a făcut echipa a fost fără atacantul vedetă. De asemenea, a atacat-o dur pe soția lui CR7.

Cristiano Ronaldo a mers din ce în ce mai bine la Cupa Mondială 2022 din Qatar, unde a început ca titular în cele trei meciuri din primul tur, dar a fost relegat pe bancă în optimi și în sferturile de finală. El a marcat un gol în cinci meciuri, a jucat 291 de minute și, în opinia lui Faitelson, a fost un handicap.

Într-o emisiune cu José Ramón Fernández, Luis García și Christian Martinoli, controversatul jurnalist a intervenit atunci când “Joserra” a spus că Cristiano a fost tratat rău și a pus la îndoială: “Dar cine l-a tratat rău? Pentru numele lui Dumnezeu! José Ramón, dacă nu putea să joace fotbal, făcea fețe de fiecare dată când era scos de pe teren”, transmite marca.com.

El a criticat-o și pe soția lui CR7

Și a atacat-o și pe Georgina Rodriguez, soția lui CR7, care la finalul ultimelor două meciuri ale Portugaliei, când jucătorul a început pe bancă și a intrat ca rezervă, a pus la îndoială deciziile selecționerului Fernando Santos. “Femeia trimitea poze pe Instagram”.

Ceea ce este clar pentru Faitelson este că decizia lui Santos a fost una corectă și că Portugalia a ajuns în sferturile de finală ale turneului fără atacant, iar el a încheiat spunând că dacă vor să vadă omagii ar trebui să facă la Cupa Mondială din Mexic, unde se evidențiază niște fotbaliști cu fiecare ocazie.

“Fernando Santos a ajuns în sferturile de finală fără Cristiano Ronaldo”

“Să fim serioși, domnul Fernando Santos a luat o decizie și a ajuns în sferturile de finală fără Cristiano Ronaldo. Dacă vreți ca la Cupa Mondială să fie omagiile, mergeți în Mexic, ei aduc omagii jucătorilor la fiecare Cupa Mondială”, a conchis Faitelson.

citește și...