Oana Mizil și Marian Vanghelie petrec sărbătorile împreună, deși nu mai formează un cuplu. „Nu trebuie neapărat să vină cu cadouri!”

14.12.2022, 17:34
Oana Mizil și Marian Vanghelie petrec sărbătorile împreună, deși nu mai formează un cuplu. „Nu trebuie neapărat să vină cu cadouri!”
Oana Mizil și Marian Vanghelie petrec sărbătorile împreună, deși nu mai formează un cuplu. „Nu trebuie neapărat să vină cu cadouri!”

Oana Mizil și Marian Vanghelie și-au spus adio după 10 ani de iubire. Cei doi au împreună și o fiică de șapte ani, Maria. Deși păreau un cuplu fericit, aceștia au decis să o ia pe drumuri separate. Cu toate acestea, Oana Mizil și Marian Vanghelie vor petrece sărbătorile de iarnă tot împreună. Iată declarațiile! 

Oana Mizil a dezvăluit că va petrece Crăciunul cu Marian Vanghelie, tatăl fiicei sale Maria, deși s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Ea a mărturisit că fiica lor abia așteaptă să-i vadă iar împreună.

Oana Mizil și Marian Vanghelie vor petrece Crăciunul împreună

Normal, facem în familie, iar familia înseamnă mamă, tată, noi toți! Maria îl iubește foarte mult și asta își dorește! Nu trebuie neapărat să vină cu cadouri, important e să vină cu multă iubire!”, a declarat Oana Mizil, pentru Click.ro.

Fosta parteneră de viața a lui Marian Vanghelie este încrezătoare că anul următor va fi unul mai bun, atât pentru ea, cât și pentru fiica ei.

„Eu sunt o persoană foarte optimistă ă, foarte veselă, o persoană puternică! Or ice este greu este venit de la Dumnezeu, în destinul nostru și depășim. A fost un an frumos, viașa noastră este frumoasă!Viața a noastră trebuie să continue, cu bune și cu rele, și să le luăm ca atare, cu multă răbdare, cu multă credință, cu multă speranță. O am pe cea mică car e este lumina ochilor mei. Ea îmi dă foarte multă bucurie în viață și să sperăm să intrăm într-un an bun!”, a mai spus Oana Mizil, pentru sursa citată anterior.

Oana Mizil, bătută de Marian Vanghelie

În vara lui 2021, între cei doi parteneri a avut loc o altercație violentă după ce Marian Vanghelie ar fi aflat că Oana a discutat cu un alt politician. Atunci, Oana Mizil a ajuns la spital, însă a preferat să se împace la scurt timp cu fostul primar. Dragostea dintre cei doi a fost mult prea puternică și s-au împăcat, iar Oana a renunțat la judecarea solicitării emiterii ordinului de protecție.

De data aceasta, însă, despărțirea pare să fie definitivă. Conform Click, Oana Mizil și-a făcut deja bagajele și a plecat împreună cu fetița și cu mama sa din casa lui Vanghelie. Femeia nu a negat separarea de Marian Vanghelie, însă nici nu a confirmat.
„Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață”, a spus ea.

În schimb, Marian Vanghelie a preferat să o lase pe Oana Mizil să discute despre acest subiect.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat Marian Vanghelie pentru Click!

citește și...