În interiorul superyachtului OnlyFans cu creatori de fotografii picante. De la măcelar la creator de conținut explicit, modelele percep 1.000 de lire sterline pe oră pentru a poza

02.12.2022, 16:15

O putere de instantanee picante a fost formată sub un nou supergrup de vedete OnlyFans numit Thumper, după ce modelele X-rated “au făcut o declarație” folosind fondurile lor pentru a naviga pe un iaht de lux. “Mă simt atât de norocoasă că pot să am grijă de părinții mei – mai ales că îi ofer mamei mele viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna să o trăiască.”

Un supergrup de fotomodele OnlyFans s-a unit pe un iaht de lux pentru a forma o forță X-rated care vinde împreună fotografii picante online sub un nume inspirat din filmul Disney Bambi.

Creatorii de conținut explicit, care s-au botezat Thumper după un personaj din popularul film pentru copii, au pornit pe un iaht elocvent care percepe aproape 1.000 de lire sterline pe oră pentru a poza pentru instantanee de puls pe mare, potrivit dailystar.co.uk.

De la măcelar  la creator de conținut explicit

Aceștia acceptă chiar și cereri pentru alte modele OnlyFans care să li se alăture în încercarea lor de a “revoluționa” industria divertismentului pentru adulți.

Unul dintre modelele X din grup, Charlie Wilson, lucra ca măcelar pe salariul minim pe economie în urmă cu doar doi ani – dar acum visează să dețină propriul superyacht de lux, datorită unei schimbări de carieră care a făcut-o să schimbe fripturile de mușchi file cu instantanee picante.

Părinți ei nu și-au putut permite nici măcar un aparat dentar în copilărie

În timp ce prietena ei de la OnlyFans, Violet, care a renunțat la o slujbă de chelneriță pentru a intra în lumea divertismentului pentru adulți, a spus că își trăiește visul și se simte împuternicită să poată trăi cu normă întreagă din site-ul pentru adulți.

Ea a explicat: “Mă simt atât de norocoasă că pot să am grijă de părinții mei – mai ales că îi ofer mamei mele viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna să o trăiască.”

Violet, ai cărei părinți nu și-au putut permite nici măcar un aparat dentar în copilărie, așteaptă acum momentul potrivit pentru a le cumpăra părinților ei o casă nouă cu banii pe care îi adună de pe urma OnlyFans.

“Contabilul meu spune că nu este un moment bun pentru a cumpăra”, a spus ea. “Nu cunosc piața, așa că trebuie să o cred.”

Jasmin, fondatoarea Thumper, consideră că proiectul lor, care a început în Noua Zeelandă, va aduce clasă în industria OnlyFans și a recunoscut că acesta este motivul pentru care au cheltuit banii pe iahtul de lux.

Ea a spus: “Simt că oamenii se uită de sus la toți cei din această industrie ca fiind murdari și fără viitor, dar uite unde suntem noi, suntem pe un super iaht! Am vrut să fac o declarație, acest lucru nu este un lucru low-end.”

 

citește și...