Acordul de divorț de un milion de dolari dintre Kim Kardashian și Kanye West

30.11.2022, 13:15

Kim Kardashian și rapperul Kanye West au ajuns la un acord de divorț în baza căruia cel din urmă îi va plăti primului 200.000 de dolari pe lună drept pensie alimentară pentru copii, a anunțat marți CNN. Înainte de a-și anunța divorțul, tabloidele americane precum People, Page Six și Entertainment Tonight relatau de luni de zile despre criza maritală.

Kardashian și West – care de anul trecut poartă numele Ye – vor împărți custodia celor patru copii ai lor.

Kim Kardashian și rapperul Kanye West au ajuns la un acord de divorț în baza căruia cel din urmă îi va plăti primului 200.000 de dolari pe lună drept pensie alimentară pentru copii, a anunțat marți CNN.

Acordul de divorț de un milion de dolari dintre Kim Kardashian și Kanye West

Kardashian și West – care de anul trecut poartă numele Ye – vor împărți custodia celor patru copii ai lor.

În februarie 2021, Kardashian a cerut oficial divorțul de rapper după mai bine de șase ani de căsnicie în care au devenit unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale secolului.

Campanie prezidențială controversată și suprarealistă pentru alegerile prezidențiale

Înainte de a-și anunța divorțul, tabloidele americane precum People, Page Six și Entertainment Tonight relatau de luni de zile despre criza maritală, care a fost exacerbată atunci când rapperul a lansat o campanie prezidențială controversată și suprarealistă pentru alegerile prezidențiale din 2020 din SUA.

După acest anunț, materializat în mai multe nominalizări locale și statale fără șanse, rapperul s-a angajat într-o serie de comportamente neregulate și imprevizibile care au subminat încrederea lui Kim Kardashian în ceea ce privește viitorul relației.

Tulburare bipolară

Vedeta a vorbit pentru prima dată despre aceste probleme într-un interviu televizat în care a pledat pentru înțelegere pentru West, care suferă de tulburare bipolară.

Cuplul a participat la mai multe ședințe de terapie înainte de a iniția procedura de divorț.

Kardashian, care s-a căsătorit cu West în 2014, a reușit să se impună în reality show-uri și este una dintre cele mai populare celebrități pe rețelele de socializare (are aproximativ 200 de milioane de urmăritori pe Instagram).

La rândul său, West este considerat unul dintre cei mai importanți rapperi din istorie datorită unor albume precum ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ (2010) și ‘Yeezus’ (2013).

citește și...