VIDEO / WRS, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. ”Ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți în câteva ediții”

03.12.2022, 16:09
VIDEO / WRS, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. ”Ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți în câteva ediții”
WRS, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”

WRS, pe numele real Andrei Ionuț Ursu, a făcut declarații despre show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, unde participă în acest sezon alături de Emilian. ”Faptul că jurații au o doză destul de mare de subiectivitate ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți în câteva ediții”, a spus acesta.

WRS face echipă cu Emilian la show-ul transformărilor ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1.

Artistul a făcut declarații, pentru revista Viva, despre participarea sa la emisiunea respectivă.

WRS, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. ”Ăsta e un semn că ne pasă”

Întrebat cum se înțelege cu Andreea Bălan și dacă ea este juratul cu care a avut divergențe, WRS a răspuns: ”Mult spus divergențe. M-am implicat mult în emisiunea aceasta, pentru că am descoperit că sunt foarte pasionat de transformări și perfecționist în interpretare. Iar faptul că jurații au o doză destul de mare de subiectivitate ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți în câteva ediții. Însă, ăsta e un semn că ne pasă”.

Despre ce i se pare cel mai greu la show, artistul a declarat: ”Nu mi se pare că e ceva în particular greu, iau totul că pe o provocare și îmi place tare că pot să văd cât de departe se poate duce perfecționismul meu”.

WRS a vorbit și despre ce a însemnat pentru el participarea la concursul Eurovision de anul acesta: ”Eurovision pentru mine a fost o experiență life changing și incredibilă, în care mi-am demonstrat mie cât de mult pot să duc și până unde pot să îmi extind limitele. Am învățat multe lucruri și sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat. A fost, într-adevăr, un drum care m-a făcut să văd altfel lucrurile, a scos din mine tot ce este mai bun și m-a format într-o oarecare măsură. Că să nu mai spun de legăturile pe care le-am format și oamenii pe care am avut șansă să îi cunosc. A fost totul o experiență foarte frumoasă”.

citește și...