Emilian şi Wrs, puşi în dificultate încă din prima gală ”Te cunosc de undeva!”. „Nu am mai mâncat nimic toată ziua!”

07.09.2022, 12:06
Emilian şi Wrs, puşi în dificultate încă din prima gală ”Te cunosc de undeva!”. „Nu am mai mâncat nimic toată ziua!”
Emilian şi Wrs, puşi în dificultate încă din prima gală ”Te cunosc de undeva!”

Cel mai nou sezon ”Te cunosc de undeva!” , ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, aduce în faţa telespectatorilor 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie. Printre aceştia se numără şi Emilian şi Wrs, doi tineri aflaţi pentru prima oară pe scena transforming show-ului de la Antena 1, care vor simţi din plin năstruşnicia ruletei, încă din prima gală.

Ruleta le-a fost alături concurenţilor celui mai nou sezon ”Te cunosc de undeva!” încă din primele clipe de la antrenamente, prilej cu care au şi aflat ce personaje vor avea de interpretat în prima gală. Pe lângă provocarea vocală de zile mari pe care personajul le-a adus-o lui Emilian şi Wrs, cei doi au avut de îndurat şi un „tratament” special, la un specialist protetică dentară. Mai exact, pentru a fi cât mai aproape de referinţă, concurenţii au fost nevoiţi să poarte câte o proteză specială, care i-a pus în mare dificultate.

„Iniţial ni s-a părut foarte amuzant, însă imediat ne-am dat seama ce presupune această proteză. Ni s-a schimbat total dicţia, aşa că antrenamentele au presupus o muncă titanică!”, a povestit WRS, în vreme ce Emilian a completat: „Începem în forţă, cu un mega personaj! Încă de dimineaţă am trecut pe la specialist, pentru a ne ”accesoriza” personajele. Nu am mai mâncat nimic toată ziua, dar la ce adrenalină a fost pe platou, nici nu am simţit nevoia!”.

Când începe noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”

Cine este personajul care i-a provocat pe Emilian şi Wrs în prima gală ”Te cunosc de undeva!” şi cum s-au descurcat aceştia, telespectatorii vor putea afla urmărind transforming show-ul sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena ”Te cunosc de undeva!” în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

 

citește și...