FOTO / Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, arată de senzație. ”Nu am fost extremistă așa, să mănânc numai pizza sau numai burgheri”

04.12.2022, 11:03
FOTO / Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, arată de senzație. ”Nu am fost extremistă așa, să mănânc numai pizza sau numai burgheri”
Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, arată de senzație

Binecunoscutul cântăreț Adrian Enache, în vârstă de 56 de ani, are o fiică superbă, Diana, care a urmat aceeași carieră ca și el. Diana Enache are 26 de ani și arată de senzație. Artista a explicat ce anume face pentru a se întreține și a avea o formă fizică foarte bună. ”Nu am fost extremistă așa, să mănânc numai pizza sau numai burgheri”, a spus aceasta.

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul autohton. Acesta are o carieră impresionantă în spate. În plan sentimental, Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David.

Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară. Diana Enache este cântăreață, dar va avea și o emisiune TV, la postul Prima TV, alături de muzicianul Alin Pascal. La 26 de ani, Diana Enache arată foarte bine și atrage imediat privirile, oriunde își face apariția. Despre cum se întreține și ce face pentru a fi în formă a dat aceasta detalii pentru click.ro.

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, arată de senzație. ”Îmi fac la salon tot felul de tratamente, dar nu exagerez. Regim nu țin”

”După vârsta de 24 de ani, am început să țin și eu un ritual al meu de frumusețe. În fiecare dimineață, eu pun un gel pe față. Unii spun că e bine, alții că nu! Însă m-a ajutat acest gel să scap de problemele acneice pe care le-am avut. Merg foarte mult pe hidratare în zona ochilor, în zona feței, câte un boost de vitamine, câte o mască. Sunt adepta măștilor pe vechi așa, cu iaurt, cu câte un gălbenuș de ou pentru păr. Îmi fac la salon tot felul de tratamente, dar nu exagerez”, a explicat Diana Enache.

”Regim nu țin. Dar, dacă mâncăm sarmale azi, mâine clar nu mâcăm pizza, mâncăm salată. Am gena bună, dar totuși trebuie să avem grijă. E adevărat că abia după 30 de ani încep problemele. Nu am fost extremistă așa, să mănânc numai pizza sau numai burgheri. Dar, când mi-e poftă, nu-mi refuz nici o plăcere!”, a adăugat aceasta.

citește și...