Diana, fata lui Adrian Enache, are emisiune la TV. Cum se numește show-ul și la ce post de televiziune va fi difuzat

23.10.2022, 15:30
Diana, fata lui Adrian Enache, are emisiune la TV. Cum se numește show-ul și la ce post de televiziune va fi difuzat
Diana, fata lui Adrian Enache, are emisiune la TV

Binecunoscutul cântăreț Adrian Enache, în vârstă de 56 de ani, are o fiică superbă, Diana, care a urmat aceeași carieră ca și el. Aceasta va avea și emisiune la TV. Diana Enache va prezenta un show la postul de televiziune Prima TV, alături de muzicianul Alin Pascal. Vedeta a dat detalii despre noul ei proiect.

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul autohton. Acesta are o carieră impresionantă în spate. În plan sentimental, Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.

Diana Enache este cântăreață, dar va avea și o emisiune TV, la postul Prima TV, alături de muzicianul Alin Pascal. Despre noul său prroiect a dat aceasta detalii pentru click.ro.  În noiembrie va debuta pe micile ecrane. „Totu-i fain!” se pare că se va numi emisiunea. ”Marchează un nou început pentru mine şi pentru Alin Pascal. În noiembrie vom prezenta împreună, în fiecare weekend, un nou show la Prima TV, care se va numi probabil „Totu-i fain””, a explicat Diana Enache.

Diana, fata lui Adrian Enache, are emisiune la TV.   ”E precum un Revelion, în fiecare ediţie, asta pot să spun”

”Emisiunea este despre show, cooking, muzică live, distracţie şi energie frumoasă. E precum un Revelion, în fiecare ediţie, asta pot să spun. O să fie ceva exploziv, realizat de doi tineri „nebuni”, care vor să împărtăşească toată energia lor pozitivă. Filmăm la Cluj, unde trebuie să mergem săptămânal măcar două zile, pentru că acolo este un studio tv cu totul spectaculos. Până acum am repetat la Bucureşti, pentru că studioul nu era gata încă. De săptămâna aceasta începem înregistrările, pentru că va fi gata, iar lansarea va fi în noiembrie”, a mai declarat fiica lui Adrian Enache.

”Am şi emisiunea de la Naţional FM, de la ora 10.00 la ora 13.00. În fiecare dimineaţă, vă aştept pe frecvenţele Naţional FM, alături de Denis Ciulinaru, unde realizăm această frumoasă emisiune, de peste trei ani încoace. Sunt foarte mândră de asta. Atât în ceea ce priveşte audienţele, cât şi feedback-ul oamenilor. Apoi, luăm masa de prânz, după care ne pregătim de filmările pentru Prima TV”, a adăugat aceasta.

citește și...