Fosta Miss Croația, criticată pentru că a tratat cu “lipsă de respect” Cupa Mondială din Qatar cu o ținută sumară

27.11.2022, 17:45

O fostă Miss Croația a fost criticată pe internet pentru că a tratat cu “lipsă de respect”gazda Cupei Mondiale de fotbal, purtând o ținută sumară, în timp ce se plimba pe malul apei din Doha. “Respectați țara și religia noastră?”. Regulile din Qatar prevăd amenzi mari și posibilitatea de a face închisoare pentru suporterii care își expun multă piele în public.

O fostă Miss Croația a fost criticată pentru că a “lipsit de respect” față de Qatar pentru că a purtat o ținută sumară la Cupa Mondială.

Ivana Knoll, un model de pe Instagram supranumit cel mai sexy fan al Cupei Mondiale FIFA 2022, a fost văzută fluturând în tanga – încălcând regulile conservatoare ale țării care găzduiește turneul, transmite dailystar.co.uk.

Fosta Miss Croația, criticată pentru că a tratat cu “lipsă de respect” Cupa Mondială din Qatar cu o ținută sumară

Knoll și-a arătat sprijinul pentru țara sa, prezentându-se la meciul dintre Croația și Maroc de la Cupa Mondială purtând o ținută riscantă pentru a-și arăta susținerea, înainte de a posta un videoclip obraznic în care apare pe malul mării îmbrăcată și mai puțin.
Dar este o încălcare clară a regulilor și modelul ar putea primi o pedeapsă, cum ar fi închisoarea.

Autoritatea pentru turism din Qatar a declarat înainte de Cupa Mondială: “Se așteaptă ca vizitatorii (atât bărbații, cât și femeile) să dea dovadă de respect pentru cultura locală, evitând îmbrăcămintea excesiv de revelatoare în public”, a avertizat autoritatea turistică din Qatar înainte de Cupa Mondială.

“Respectați țara și religia noastră?”

“În general, se recomandă bărbaților și femeilor să se asigure că umerii și genunchii sunt acoperiți.”

Această declarație este reluată pe site-ul guvernului britanic. Aceasta spune: “Ar trebui să vă îmbrăcați modest atunci când vă aflați în public, inclusiv atunci când conduceți. Femeile trebuie să își acopere umerii și să evite să poarte fuste scurte. Atât bărbații, cât și femeile sunt sfătuiți să nu poarte pantaloni scurți sau bluze fără mâneci, atunci când merg în clădiri guvernamentale, unități de sănătate sau mall-uri. Dacă nu vă îmbrăcați modest, vi se poate cere să plecați sau vi se poate refuza intrarea în aceste locații.”

În timp ce prima ținută a lui Knoll era mult mai modestă decât această ultimă postare, care o dezvăluie în costum de baie.

Unele dintre răspunsuri au criticat ținuta ei.

Un altul a spus: “Allo police Qatar”.

“Respectați țara și religia noastră?”.

Regulile din Qatar prevăd amenzi mari și posibilitatea de a face închisoare pentru suporterii care își expun multă piele în public.

Legea nu prevede că femeile din afara Qatarului trebuie să poarte abaya, dar bluzele și rochiile lor trebuie să le acopere mijlocul și umerii.

De asemenea, le este interzis să poarte haine strâmte sau să își arate decolteul.

citește și...