FOTO. Cea mai sexy majoretă a Croației, care a devenit celebră la Cupa Mondială din 2018, s-a dezbrăcat pentru ediția din 2022

23.11.2022, 19:30

Luka Modric și coechipierii săi vor fi încurajați de “cea mai sexy fană a Croației” în Qatar, atunci când vor înfrunta Marocul în debutul Cupei Mondiale, superba brunetă Ivana Knoll dezbrăcându-se în semn de susținere. Bomba-sexy croată a lansat o serie de costume de baie, care în cea mai mare parte încorporează designul steagului croat, în formă de tablă de șah roșie și albă.

Cea mai sexy fană a Croației s-a dezbrăcat din nou pentru Cupa Mondială, după ce a ajuns vedetă în timpul ediției din 2018.

Ivana Knoll, în vârstă de 30 de ani, a devenit celebră după ce a uimit la Cupa Mondială din 2018 din Rusia cu aparițiile sale în tribune. Frumoasa brunetă a fost supranumită “cea mai sexy majoretă croată” de către presa locală, în timp ce își încuraja țara, transmite dailystar.co.uk.

Cea mai sexy fană a Croației s-a dezbrăcat pentru ediția din 2022

Iar acum s-a întors pentru ediția din Qatar pentru a-i încuraja din nou pe Luka Modric și compania, care vor înfrunta Marocul în Grupa F.

Postând pe Instagram pentru cei 577.000 de urmăritori ai ei înainte de meci, Knoll a pozat sumar îmbrăcată într-un bikini din două piese cu carouri croate. Ea a afișat un zâmbet uriaș pe față și și-a arătat posteriorul în timp ce se apleca pe fundalul oceanului.

Costumele de baie “CROkini” sunt destinate celor care doresc să-și etaleze formele

Knoll, care s-a născut în Germania înainte de a se muta la Zagreb, capitala nordului Croației, a declarat anterior că iubește fotbalul încă de când era mică. Acest lucru a apărut ca urmare a faptului că tatăl ei o ducea să urmărească meciurile în direct.

Ea a continuat cu siguranță această tradiție în stil, călătorind în Rusia și văzând cum țara sa a ajuns până în finală, unde a fost învinsă în cele din urmă de Franța.

În cadrul afacerilor sale, bomba-sexy croată a lansat o serie de costume de baie, care în cea mai mare parte încorporează designul steagului croat, în formă de tablă de șah roșie și albă. Costumele de baie se numesc “CROkini” și sunt destinate celor care doresc să-și etaleze formele, exprimându-și în același timp mândria națională pentru țara balcanică.

De atunci, ea s-a mutat în SUA, dar va lăsa temporar deoparte îndatoririle de ‘influencer’ pentru a asista la confruntarea cu Marocul de miercuri, de pe stadionul Al Bayt. Knoll a strălucit pentru această ocazie, postarea sa de pe Instagram dezvăluind o altă rochie cu tematică croată, de data aceasta acoperindu-și picioarele, conform legilor vestimentare din Qatar.

Dar, în stilul adevărat al Ivanei, natura decoltată a rochiei a fost suficientă pentru a capta imaginația multora în căldura toridă de la Al Khor.

citește și...