FOTO. Rita Mureșan a împlinit 50 de ani! Fosta Miss România a anilor ’90 a ajuns de nerecunoscut

26.11.2022, 11:39
FOTO. Rita Mureșan a împlinit 50 de ani! Fosta Miss România a anilor ’90 a ajuns de nerecunoscut
Rita Mureșan a împlinit 50 de ani! Fosta Miss România a anilor ’90 a ajuns de nerecunoscut

Rita Mureşan a împlinit zilele trecute vârsta de 50 de ani. În tinerețe era considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu trecerea anilor, vedeta s-a schimbat radical din punct de vedere fizic. Din cauza anumitor probleme pe care le-a avut, kilogramele în plus s-au tot acumulat, iar la un moment dat, Rita Mureșan ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme. 

Rita Mureşan a schimbat prefixul. Celebra creatoare de modă a împlinit vârsta de 50 de ani. Au apus vremurile când vedeta avea o siluetă de invidiat și întorcea privirile tuturor. Acum, creatoarea de modă abia dacă mai reușește să-şi ţină greutatea în frâu, însă mărturisea că sănătatea ei este pe primul plan.

Rita Mureșan s-a îngrășat enorm în ultimii ani

În urmă cu ceva ani, creatoarea de mod susținea că este vegetariană, dar cu toate acestea continua să ia în greutate.

Eu mănânc pâine doar cu alimente pe care nu pot să le mănânc altfel, cum sunt zacusca şi vinetele. Ardeiul este cel mai bun prieten al meu. Am trecut în 2014 printr-un şoc emoţional, care m-a făcut să pierd multe kilograme, şi apoi prin altul, care m-a făcut să iau foarte multe.

Eu nu-mi mai înţeleg organismul. Sunt mulţumită că sunt sănătoasă. Eu nu am nicio boală, nu iau nicio pastilă. Grăsimea nu este sănătate, pentru că îţi dă încetinire. Tata este antrenor de handbal, dar l-a mine nu s-a moştenit. Eu nu fac sport. Nu este o delăsare. Este o redirecţionare a eforturilor mele către altceva. Singurul lucru pe care aş putea să-l mai fac este să nu mai beau alcool, dar hai să fim serioşi!”, spunea Rita Mureșan la Antena 1.

Acum, ajunsă la vârsta de 50 de ani, Rita Mureșan dezvăluia că nu mai este preocupată de kilogramele acumulate și că nu-și mai face planuri de viitor. De ziua ei, vedeta a petrecut departe de România. Rita Mureșan a plecat în Milano, alături de prieteni.

A petrecut în Italia de ziua ei

„Nu mi-am făcut planuri pentru anul viitor, pentru că anul ăsta mi-am făcut multe planuri şi prea puţine s-au realizat, dar m-au surprins alte planuri făcute chiar de alţii pentru mine pe care eu le-am acceptat cu mare bucurie.”, a spus Rita Mureșan.

Sunt împreună cu mai mulţi prieteni veniţi din toate zonele din Europa.Fetele mele sunt la New York, nu au putut să vină pentru că muncesc şi nu au cum să vină în timpul săptămânii, dar ne vedem curând.

Petrec de duminică. Prietenii mei din Italia s-au ocupat de tot, ţinând cont că am făcut 50 de ani, au vrut să fie ceva special pentru mine. Am fost plecată în San Remo, Monte Carlo, Nisa, am venit aseară la Milano, iar astăzi o să petrec la restaurantul meu preferat de lângă casă pentru a ne aduna şi a ne bucura de această zi.”, a mai adăugat Rita Mureșan.

citește și...