Rita Mureșan a împlinit 48 de ani. ”De când a murit mama, nu mi-am mai organizat ziua de naștere”

24.11.2020, 13:57
Rita Mureșan a împlinit 48 de ani. ”De când a murit mama, nu mi-am mai organizat ziua de naștere”
Rita Mureșan a împlinit 48 de ani. ”De când a murit mama, nu mi-am mai organizat ziua de naștere”

Rita Mureșan a împlinit 48 de ani. În ziua aniversării sale, vedeta a fost prezentă în platoul unei emisiuni de televiziune.

Creatoarea de modă, Rita Mureșan, a fost prezentă la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, în ziua când a împlinit 48 de ani. Aceasta a povestit că i-a fost greu să-și mai sărbătorească ziua de naștere, după ce mama sa a încetat din viață. Mama creatoarei de modă s-a stins din viață în noaptea de 23 spre 24 noiembrie, în urmă cu șapte ani. ”De când a murit mama mea, acum șapte ani, nu mi-am mai organizat ziua de naștere. În fiecare an, am plecat în străinătate cu un grup de prieteni. (…) Nu am mai vrut să organizez o petrecere, când s-a întâmplat… eram la petrecerea de ziua mea, cu foarte mulți oameni”, a mărturisit Rita Mureșan.

Vedeta a mai vorbit despre sărbătoarea ei de suflet. ”Sărbătoarea cea mai frumoasă și cea mai importantă pentru mine este Crăciunul și atunci pentru mine asta e important, de Crăciun să fim cu toții. Pe 24 seara la mine întotdeauna e masă, vin finii, e o tradiție”, a declarat ea.

Cine este Rita Mureșan

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă. La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România.

Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan.

Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

Rita Mureșan a lucrat ca învățătoare

Vedeta a fost, cu ani în urmă învățătoare la Breaza.

Despre experiența ei cu elevii a făcut vedeta declarații într-un interviu.

“Am profesat aproape un an, apoi am fost la Miss România, am plecat din ţară. Eram domnişoara învăţătoare, pe vremea aceea. Îmi plăcea, am fost foarte pasionată de această meserie. Am terminat Pedagogicul în Ploieşti. Eu am făcut şi Dreptul, practic mi-am dorit să fiu procuror, învăţătoare şi procuror. Acum cred că sunt exact ceea ce era scris să fiu”, declara ea într-un interviu pentru click.ro.

citește și...