Rita Mureșan, amintiri dureroase despre moartea mamei sale. ”Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea”

29.08.2022, 17:10
Rita Mureșan, amintiri dureroase despre moartea mamei sale. ”Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea”
Rita Mureșan, amintiri dureroase despre moartea mamei sale

Creatoarea de modă Rita Mureșan și-a amintt de unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, și anume moartea mamei sale. Femeia s-a stins din viață în anul 2007. ”Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea”, a mărturisit Rita Mureșan în cadrul unei emisiuni online.

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă. La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România. Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

În anul 2007, Rita Mureșan a trecut printr-unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, când mama sa s-a stins din viață. Despre acea perioadă a povestit creatoarea de modă la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Rita Mureșan, amintiri dureroase despre moartea mamei sale. ”A intrat în comă după ce a fost operată”

”Am internat-o, am plecat în turneu. A intrat în comă după ce a fost operată. A murit de speticemie, să fie clar! În anul în care trăim încă se mai moare de septicemie! Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea, iar ea a plecat la cinci minute după ziua mea. Am apreciat asta foarte, foarte mult!”, a mărturisit Rita Mureșan la respectiva emisiune online, potrivit click.ro.

”Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze…Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India”, a adăugat creatoarea de modă.

citește și...