Ce spune Cătălin Botezatu despre momentul în care a încercat să se sinucidă. ”Nu merită să îți iei viața pentru nimeni și nimic în lumea asta”

21.11.2022, 15:06
Ce spune Cătălin Botezatu despre momentul în care a încercat să se sinucidă. ”Nu merită să îți iei viața pentru nimeni și nimic în lumea asta”
Ce spune Cătălin Botezatu despre momentul în care a încercat să se sinucidă

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a trecut prin momente extrem de dificile de-a lungul anlorr. La un moment dat, binecunoscutul designer a încercat să își pună capăt zilelorr. Despre momentul în care a încercat să se sinucidă a povestit Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu.

Cătălin Botezatu  a acordat un interviu pentru revista Viva, în care a vorbit deschis și despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa.

Creatorul de modă a făcut declarații despre momentul în care a vrut să-ți pună capăt zilelor.  Designerul a încercat să se sinucidă din cauza unor momente de slăbiciune.

Ce spune Cătălin Botezatu despre momentul în care a încercat să se sinucidă. ”Regret că am gândit să aleg o asemenea cale, eram tânăr”

”Da, nu este un secret. Au fost momente de slăbiciune, pe care le avem cu toții la un moment dat în viață. Dând timpul înapoi, realizez că a fost o prostie. Nu merită să îți iei viața pentru nimeni și nimic în lumea asta. În viață, singurii care pot face ordine sunteți tu și Dumnezeu. Regret că am gândit să aleg o asemenea cale, eram tânăr. Dar m-au întărit și aș putea să le dau sfaturi celor care ajung să se gândească la acest lucru. Le-aș spune că viața merită trăită”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru sursa mai sus-menționată.


Designerul a dat detalii și despre experiența pe care a avut-o cu un șaman și cum l-a schimbat această experiență: ”Da, am avut șansa să particip la cel mai mare festival al șamanilor, care se desfășoară la Lima. A fost o experiență tristă, atunci am aflat că murise bunica mea, cea care m-a crescut. M-a schimbat această experiență, pentru că am văzut, am simțit, am aflat niște lucruri în jungla amazoniană, unde am trăit acest moment, despre ceea ce înseamnă puterea unui șaman adevărat. Am ajuns acolo cu o canoe. Șamanul adevărat îți spune că nu este bine să spui, să povestești ceea ce ai văzut, ai simțit în această călătorie inițiatică. Este un ritual, o experiență individuală”.

citește și...