Mihaela Tatu se confesează. ”Mi s-a întâmplat de multe ori să mă culc plângând”

20.11.2022, 15:05
Mihaela Tatu se confesează. ”Mi s-a întâmplat de multe ori să mă culc plângând”
Mihaela Tatu se confesează

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu, în vârstă de 59 de ani, și-a deschis sufletul în cadrul unui ntervu pentru postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a făcut mărturisiri despre viața sa și despre momentele dificile prin care a trecut. ”Mi s-a întâmplat de multe ori să mă culc plângând”, s=a confesat Mhaela Tatu.

Mihaela Tatu a fost în atenția publicului cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezxentat-o timp de foarte mulți ani. Ulterior, vedeta a moderat și alte emisiuni, după care a renunțat la TV. Acum, Mihaela Tatu a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public.

În plan personal, Mihaela Tatu a fost căsătorită, însă a ajuns la separare. Din acest mariaj a rezultat o fată. Mihaela Tatu a făcut declarații despre cariera sa în televiziune și a mărturisit că nu și-a dorit să iasă din lumina reflectoarelor.  Vedeta a făcut mărtursiri din viața sa înt-un interviu pentru Antena Stars.

Mihaela Tatu se confesează. ”Bineînțeles că am simțit că nu mai pot”

„Dacă trebuie să mănânci a doua zi, trebuie să-ți plătești dările la stat, trebuie să-ți cumperi ceva și trebuie să ai grijă de un animal de companie, cum Dumnezeu să nu te ridici? Dacă îți place să călătorești și se ivesc tot felul de oportunități, cum să nu faci asta? Dacă ai o experiență și înveți constant și, mai mult decât atât, ai expertiză și atunci știi care îți este valoarea, ești pe calea ta. Care sunt abilitățile mele? De foarte bun comunicator, m-am perfecționat în asta și atunci e normal să-mi văd de drumul meu, adică nici nu stau să mă gândesc la reinventare. (…) Bineînțeles că am simțit că nu mai pot, dar am lăsat jos, am dormit bine și a doua zi dimineață m-am trezit și am luat-o de la început. Mi s-a întâmplat de multe ori să mă culc plângând, fiind obosită. De aceea mi-am luat câine, ca să mă scoată seara la plimbare să mă obosească și fizic”, a declarat Mihaela Tatu, potrivit spynews.ro.
„Toată lumea știe că în urma acelei operații n-am mai putut să fac foarte multe lucruri și am intrat într-un soi de depresie, iar fiica mea m-a dus la yoga, mi-am luat câinele și uite așa. Depresia nu a fost din aia în care să fie nevoie să folosesc medicamente, ci pur și simplu a însemnat să stau locului, să mănânc, să nu-mi mai pese, să nu mă mai spăl 2-3 zile, dar eu sunt Berbec și am acțiunea și dinamica în sânge, nu pot să stau foarte multă vreme în acea situație. Să ne uităm înapoi în maniera în care prin ce-am trecut și ce-am învățat, însă, după ce am conștientizat ce am învățat, înainte, tot înainte”, a adăugat aceasta.
citește și...