Theo Rose a confirmat că este gravidă și a făcut primele declarații: „Să fim sănătoși cu toții”

16.11.2022, 16:51
Theo Rose a confirmat că este gravidă și a făcut primele declarații: „Să fim sănătoși cu toții”
Theo Rose a confirmat că este gravidă și a făcut primele declarații: „Să fim sănătoși cu toții”

Theo Rose, jurată la „Vocea României”, a confirmat că este însărcinată pentru prima dată. Ea îl va face tătic pe iubitul ei, Anghel Damian, cel cu care se iubește de aproximativ trei luni. 

Surpriză mare în showbiz! Theo Rose este gravidă pentru prima oară și îl va face tătic pe regizorul Anghel Damian. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de luni bune, iar în 2023 își vor strânge în brațe bebelușul.

Pe rețelele de socializare, artista le-a confirmat fanilor că este gravidă, după ce s-a aflat public că va deveni mamă. Theo Rose se află în primul trimestru de sarcină.

Theo Rose a confirmat că așteaptă un copil

„Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o arză focul!”, a spus Theo Rose, într-un live pe Instagram.

Theo Rose şi Anghel Damian sunt împreună de câteva luni, după ce solista a pus punct relației cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

„Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, spunea cântăreața despre actualul ei iubit.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem compleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a mărturisit Anghel Damian pentru protv.ro, despre sarcina lui Theo Rose. 

citește și...