Cum comentează Gabriela Prisăcariu diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil: „Uită-te câtă sunt eu”

11.11.2022, 07:34
Cum comentează Gabriela Prisăcariu diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil: „Uită-te câtă sunt eu”
Cum comentează Gabriela Prisăcariu diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil: „Uită-te câtă sunt eu”

Dani Oțil și mama copilului său, Gabriela Prisăcariu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Ținând cont că partenera de viață a moderatorului tv este fotomodel, și înălțimea blondinei este pe măsură. Pe lângă diferența de vârstă dintre cei doi, Gabriela Prisăcariu este mult mai înaltă decât Dani Oțil. El are 1.75 m, iar soţia lui, 1.80 m înălțime. Acest lucru, însă, nu a fost un impediment în relaţia lor.

Gabriela Prisăcariu este mult mai înaltă decât Dani Oțil, însă acest lucru nu a stat în calea fericirii lor. Nici măcar cei cinci centimetri de înălțime nu au făcut-o pe blondină să dea înapoi.

Prezentatorul de la Neatza are 1.75 m, iar frumoasa lui soție are 1.80 m înălțime. De fapt, această diferență se observă mai bine dacă Gabriela alege să poarte pantofi cu toc înalt. Așadar, acest lucru nu a contat, iar niciunul dintre ei nu este interesat părerile celor din jur.

Gabriela Prisăcariu este mai înaltă decât Dani Oțil

Recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Dani Oțil a povestit o întâmplare amuzantă de la o nuntă la care a participat împreună cu Gabriela Prisăcariu.

Se pare că mireasa era mai înaltă decât mirele, lucru valabil și în cazul lor. Din acest motiv, bărbatul a rugat-o pe mireasă să nu-și ia tocuri în cea mai importantă zi din viața lor. Gabriela Prisăcariu a fost cea mai revoltată de această decizie, așa că l-a certat pe mire.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui.

Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?” și omul zice ”E nunta mea, lasă-mă în pace!”, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

citește și...