Gabriela Prisăcariu a izbucnit pe rețelele de socializare. ”Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine”

05.05.2022, 16:01

Gabriela Prisăcariu a explodat pe rețelele de socializare, după ce mai multe mămici au început să o critice dur pe vedetă pentru felul în care își crește bebelușul. ”Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine”.

Internautii au enervat-o la culmea pe Gabriela Prisăcariu. Blodina a oferit o reactie explozivă după ce mai multe mămici au ținut să-i atragă atenția că nu știe cum să-l hrănească pe cel mic.

Soția lui Dani Oțil a mărturisit că se gândește serios să nu mai posteze nimic legat de Luca Tiago, deoarece mămicile o bombardează cu recomandări si critici.

”Mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic”

”Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că cumva toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nici, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergie”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Blodina a precizat că va continua să facă asta în continuare, după cum a discutat cu medicii.

”Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine”

”Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine, voi faceți ce e mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește, dar mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic din ce ține de el și pe urmă să primesc mesaje, de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el, sau ce mesaje mai primeam la început când nu îi postam fața și nu postam nimic cu el”, a mai spus Gabriela Prisăcariu, în încheierea mesajului.

citește și...