Georgina Rodriguez se laudă cu relația și familia pe care o are cu Cristiano: “Sunt foarte norocoasă”

09.11.2022, 15:30

Georgina Rodríguez se bucură de fiecare moment în compania lui Cristiano Ronaldo și a copiilor săi. Modelul a ținut să o arate prin intermediul rețelelor de socializare, împărtășind mai multe imagini simpatice cu familia pe care a format-o cu starul portughez. “Semnificația orelor, minutelor și secundelor mele. Mulțumesc, Doamne, pentru atâta iubire. Sunt o mamă și o prietenă foarte norocoasă”.

Georgina Rodriguez se bucură de fiecare moment în compania lui Cristiano Ronaldo și a copiilor lor. Celebrul model a accesat rețelele de socializare pentru a împărtăși mai multe imagini în care pozează alături de copiii ei și de starul lui Manchester United.

În fotografiile publicate de Georgina, copiii cuplului pot fi văzuți sărbătorind Halloween-ul costumați, dar și decorând bradul de Crăciun cu ajutorul lui Cristianinho, fiul cel mare al lui Ronaldo, transmite marca.com.

Georgina Rodriguez se laudă cu relația și familia ei cu Cristiano

Influencerul a postat pe Instagram câteva imagini în care atât copiii ei, cât și CR7 par să se distreze de minune. În plus, vedeta a scris un mesaj emoționant drept dedicație: “Semnificația orelor, minutelor și secundelor mele. Mulțumesc, Doamne, pentru atâta iubire. Sunt o mamă și o prietenă foarte norocoasă”.

 

Așadar, viața personală a lui Cristiano pare a fi într-un moment imbatabil, în condițiile în care, de când a venit la United, trece printr-o criză profundă în viața sa sportivă.

Relație tensionată cu Erik Ten Hag

Portughezul, care are o relație tensionată cu Erik Ten Hag, caută în continuare o cale de ieșire de pe Old Trafford, deși nu are prea mulți pretendenți.

În ciuda faptului că trece printr-o perioadă dificilă la Manchester United, Ronaldo pare să se bucure de timpul petrecut alături de familia sa. Starul portughez ar putea pleca de la “Diavolii Roșii” în luna ianuarie, deoarece a fost criticat în ultima vreme pentru atitudinea sa și nu este considerat un atacant titular de către antrenorul Erik ten Hag.

citește și...