Denise Rifai și secretele sale de înfrumusețare. ”Dacă aș avea timp, pe cât de mult mi-aș permite, la atât de multe m-aș duce”

06.11.2022, 15:57
Denise Rifai și secretele sale de înfrumusețare. ”Dacă aș avea timp, pe cât de mult mi-aș permite, la atât de multe m-aș duce”
Denise Rifai și secretele sale de înfrumusețare

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări”, de la postul de televiziune Kanal D, a dezvăluit câteva dintre secretele sale de înfrumusețaere. Aceasta a mărturisit că adoră să meargă la cosmetică. ”Dacă aș avea timp, pe cât de mult mi-aș permite, la atât de multe tratamente m-aș duce”, a declarat vedeta TV.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

Vedeta TV este foarte atentă la imaginea sa și acordă foarte mare importantă alimentației, dar și îngrijirii. Aceasta a dezvăluit, pentru revista Viva, câteva dintre secretele sale de înfrumusețare.

Denise Rifai și secretele sale de înfrumusețare. ”Iubesc foarte mult acest lucru, să mă răsfăț în saloanele de cosmetică”

”Cred foarte mult în alimentație. Mănânc foarte curat. Adică aleg să gătesc alimentele foarte curat. Ca să le conservăm proprietățile. Mănânc foarte mult verde. Mănânc proteină de bună calitate. Asta apropo de cum mă hrănesc. Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă. Și apropo de tot ceea ce înseamnă tratamente cosmetice, merg și îmi fac tratamente la salon”, a detaliat Denise Rifai.

”Pot să spun că sunt mare fan cosmetică, chiar cred că o femeie trebuie să se îngrijească și să meargă la tratamente cosmetice, mai ales dacă îi place. Că și aici e un subiect. Sunt doamne care nu își permit și doamne cărora nu le place. Eu, dacă aș avea timp, pe cât de mult mi-aș permite, la atât de multe tratamente m-aș duce. Iubesc foarte mult acest lucru, să mă răsfăț în saloanele de cosmetică. Pe mine mă relaxează să mă duc la un masaj”, a adăugat moderatoarea TV.

 

citește și...