Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după o relație de zece ani: „Sunt etape si etape în viață”

06.11.2022, 12:15
Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după o relație de zece ani: „Sunt etape si etape în viață”
Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după o relație de zece ani: „Sunt etape si etape în viață”

Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio după zece ani de relație. Cei doi au împreună și o fiică de șapte ani, Maria. Deși păreau un cuplu fericit, aceștia au decis să o ia pe drumuri separate. 

Marian Vanghelie și Oana Mizil au fost mereu destul de discreți în ceea ce privește viața personală și au ținut-o departe de ochii curioșilor. În ultimii ani, însă, cei doi au întâmpinat mai multe probleme în cuplu. Cei doi nu au fost căsătoriți niciodată.

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au separat

În vara lui 2021, între cei doi parteneri a avut loc o altercație violentă după ce Marian Vanghelie ar fi aflat că Oana a discutat cu un alt politician. Atunci, Oana Mizil a ajuns la spital, însă a preferat să se împace la scurt timp cu fostul primar. Dragostea dintre cei doi a fost mult prea puternică și s-au împăcat, iar Oana a renunțat la judecarea solicitării emiterii ordinului de protecție.

De data aceasta, însă, despărțirea pare să fie definitivă. Conform Click, Oana Mizil și-a făcut deja bagajele și a plecat împreună cu fetița și cu mama sa din casa lui Vanghelie. Femeia nu a negat separarea de Marian Vanghelie, însă nici nu a confirmat.

„Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață”, a spus ea.

În schimb, Marian Vanghelie a preferat să o lase pe Oana Mizil să discute despre acest subiect.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat Marian Vanghelie pentru Click!

S-au mai despărțit și în 2021

După episodul violent de anul trecut, Marian Vanghelie mărturisea că avea de gând să se căsătorească cu mama fiicei lui.

„M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a mărturisit Marian Vanghelie pentru Click!
„Ne-am certat. A fost o ceartă pe o tâmpenie, pur și simplu pe o tâmpenie. Eu voiam să plec la mare în ziua respectivă, el nu voia și de aici a pornit totul. Nu ne-am certat ca să ajungem la bătăi. N-am avut nicio urmă, doar o urmă mică pe braț, nu a fost cu palme, pumni, cuțite, săbii. Si eu sunt tensionată și soțul meu e tensionat. Renunț la ordinul de protecție emis provizoriu. M-am întors acasă cu copilul cu tot.”, a mărturisit bruneta.
citește și...