Ce s-a ales de Mona Dansatoarea, după ce a dispărut subit din lumina reflectoarelor. Pe vremuri, bustul ei imens înnebunea toți bărbații din România / FOTO

05.11.2022, 11:43
Ce s-a ales de Mona Dansatoarea, după ce a dispărut subit din lumina reflectoarelor. Pe vremuri, bustul ei imens înnebunea toți bărbații din România / FOTO
Ce s-a ales de Mona Dansatoarea, după ce a dispărut subit din lumina reflectoarelor. Pe vremuri, bustul ei imens înnebunea toți bărbații din România

Cine își mai aduce aminte de Mona Dansatoarea, celebra dansatoare a maneliștilor? În urmă cu ani buni, ea făcea furori în lumea manelelor, mișcările ei fiind extrem de apreciate de amatorii acestui gen muzical. De ceva timp, însă, Mona Dansatoarea a intrat într-un con de umbră, iar locul ei a fost luat de alte domnișoare, mai tinerele. 

Mona Dansaroarea, pe numele ei adevărat Mona Constantinescu, a renunțat să mai danseze la petrecerile unde cântau maneliștii. Aparițiile ei publice sunt din ce în ce mai rare, așa că aceasta s-a orientat spre altceva.

Posesoarea celor mai mari sâni naturali din lumea manelelor a decis să plece din România. Ea a mărturisit că vrea să plece peste hotare, pentru a-și mări veniturile. Într-un interviu pentru Antena Stars, Mona Dansatoare a explicat că vrea să-și deschidă o școală de dans. Mai mult de atât, este destul de activă și pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini cu ce a înzestrat-o mama natură: sânii uriași.

Mona Dansatoarea vrea să plece din țară

Dacă plec din țară tot așa plec, ca să pun proiectul pe picioare și am nevoie de mai mulți bănuți. Totodată, vreau să deschid și o școală. Plec pentru că îmi trebuie mai mulți bănuți, trebuie să ofer fetelor cât mai mult și chiar vreau să angajez și o profesoară de balet”, a precizat frumoasa brunetă pentru Antena Stars, scrie Spynews.

Am mai fost plecată, am verificat să vedem ce și cum. Merge și în afară munca mea, dar nu mă dau în spate și de la oricare altă muncă, pot să fiu și recepționeră la un hotel mai mare, pot să fiu și ce știu eu, dar tot expusă în față și pe la un salon, ceva. Deocamdată am fost în Anglia, mi-ar plăcea acolo, dar mai sunt și alte țări. Am și rude în Anglia, mă pot stabili la fratele meu până încep munca, nu este o problemă locul de muncă sau limba engleză”, a mai completat Mona Dansatoarea.

În urmă cu ceva timp, dansatoarea profesionistă mărturisea că are probleme de sănătate.

Valva de la inima mea nu se închide etanș. Cât am dansat am băut foarte multe energizante. Aveam nevoie să îmi iau de undeva energie. Mi-a afectat inima. Stând foarte mult timp fără dans, am ales să mă reapuc. M-am gândit să îmi reîncep activitatea. Am zis că o să îmi fac un program de 30 de minute. Îmi fac o nouă trupă, fetele vor dansa mai mult, a declarat Mona Dansatoarea, pentru Antena Stars.

A fost arestată în urmă cu mai bine de 10 ani

În 2011, ea a trecut printr-o experiență nefericită, care i-a atras, din păcate, și declinul carierei. Mona Dansatoare a fost acuzată de mărturie mincinoasă într-un proces de omor. La vremea respectivă, Nuţulică, fiul lui Nuţu Cămătaru, l-ar fi înjunghiat pe „Italianul”, membru al clanului Carani, în localul Million Dollars din Capitală. Ea a și fost arestată pentru 30 de zile.

 Noi eram 4 în cameră şi ziceau că este cameră de vip-uri. Deci dacă aia era cameră de vip-uri, vă daţi seama ce era în celelalte camere. Era foarte urât, pereţii erau urâţi, baia era în cameră. Îţi dai seama, îţi mai faci nevoile, te aude toată lumea din cameră. Miroasea, chiar dacă noi dădeam tot felul de soluţii, toaleta refula. Aveam nişte gratii la un gemuleţ mic şi atât. Iar de câte ori mă trezeam, dădeam cu capul în pat. Eram cu nişte doamne de la bancă, aveau un vocabular elevat. Eu eram terminată, era iadul acolo.

Mie mi se făcea rău, plângeam, citeam din Biblie, pentru că eu sunt foarte credincioasă. Ele păreau a fi obişnuite deja cu condiţiile de acolo, ele citeau acolo, se cremuiau. Aveam voie cu unghiere numai 20 de minute pe săptămână. Încadrarea colegelor mele era cam de 10-20 de ani, mie îmi spuneau mereu că o să plec repede acasă. Eu nu mâncam mâncarea de acolo, mâncam numai mâncare de acasă. E bine că am scăpat şi s-a dovedit că eram nevinovată”, spunea Mona Dansatoarea, la emisiunea ‘Necenzurat’, de la Antena Stars.

citește și...