O clarvăzătoare columbiană, despre Gerard Piqué și Clara Chía. “Nici nu știi ce te așteaptă”

03.11.2022, 18:58

O clarvăzătoare columbiană a vorbit despre viitorul fostului iubit al Shakirei, Gerard Piqué și al iubitei sale Clara Chía. Potrivit acestuia, ar putea întemeia o familie. “O să-l coste, dar dacă insistă, o să reușească și o să-l și boteze, săraca Chia, nici nu știi ce te așteaptă”

lara Chía a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume la doar câteva săptămâni după ce s-a anunțat oficial sfârșitul relației de 12 ani dintre Shakira și Gerard Piqué. În timp ce părinții lui Sasha și ai lui Milan încă lucrează la un acord de separare, jucătorul de la FC Barcelona nu ezită să se afișeze în public cu iubita lui, care este cu 12 ani mai tânără decât el.

Există o mulțime de speculații cu privire la relația lor. Cel mai insistent zvon printre internauți este că relația durează de mai bine de un an și că ar fi început din cauza unei infidelități între fotbalist și cântăreață. Recent, s-a aflat că tânăra și mama ei lucrează de mai mult timp pentru Kosmos, compania spaniolului, și că noua soacră a lui Piqué ar fi fost cea care le-a făcut cunoștință între ele, transmite elespectador.com.

Clarvăzătoarea spune că Pique și Clara Chia vor fi părinți

Nu este prima dată când se vorbește despre un nou copil pentru jucător. Recent, aceeași clarvăzătoare, care susținea că a comunicat cu Dario Gomez și cu Regina Elisabeta a II-a, a vorbit despre viitorul cuplului spaniol, despre care se vorbește atât de mult în întreaga lume.

Columbiana, care se autointitulează Coach Clairvoyant pe rețelele sale de socializare, a făcut o presupusă dezvăluire care a surprins mai mulți internauți.

“Săraca Chia, nici nu știi ce te așteaptă”

“A fost o pierdere, da, a fost o pierdere și s-ar putea să fie o a doua pierdere. Macho, dominant, nebun, aventurier, afemeiat... O, nu! Asta e o bijuterie, nu se potrivește nimănui”, a spus expertul.

După multe încercări, cuplul ar putea avea în sfârșit primul lor copil: “O să-l coste, dar dacă insistă, o să reușească și o să-l și boteze, săraca Chia, nici nu știi ce te așteaptă“, a conchis acesta.

Comentariile celor care o urmăresc nu au întârziat să apară și, deși există mulți sceptici, alții aprobă ipoteza. “Shakira nu a ratat nimic”, “Întotdeauna am spus că Shakira a fost salvată”, “Ghinion pentru fata asta”, au comentat unii.

 

citește și...