Femeile sunt “de trei ori mai predispuse” să își înșele partenerii de Halloween

31.10.2022, 15:44

Un studiu recent a arătat că femeile sunt mult mai predispuse să însele de Halloween. Se pare că costumele sexy te pot inspira să te joci cu imaginația în mai multe feluri!

Femeile sunt de trei ori mai predispuse să își înșele partenerii de Halloween, potrivit unui nou studiu.

Se pare că sezonul înfricoșător este și sezonul obraznicilor, deoarece două treimi (65%) dintre femei au recunoscut că au avut o aventură de Halloween, ceea ce reprezintă de peste trei ori mai mult decât numărul bărbaților care au făcut același lucru, transmite dailystar.co.uk.

Costumul, un semn că partenerul tău caută să te înșel

Un costum riscant ar putea fi un semn că partenerul tău caută să te înșele, deoarece puțin peste jumătate (55%) dintre femeile intervievate au mărturisit că un costum sexy le-a făcut să fie mai dispuse să se implice într-un comportament mai riscant.

Soțiile credincioase au mai puține motive de îngrijorare, deoarece doar unul din cinci (20%) dintre bărbații care au răspuns a declarat că ar avea o întâlnire de Halloween cu o parteneră extraconjugală.

O perioadă în care o jumătate dintre bărbați preferă să stea acasă

De fapt, jumătate (52%) dintre bărbații intervievați au spus că sărbătoarea este o perioadă în care preferă să stea acasă.

Rezultatele au fost dezvăluite în urma unui sondaj recent efectuat pe 1.000 depersoane de pe IllicitEncounters.com, cel mai important site de întâlniri pentru persoane căsătorite din Marea Britanie.

Christina, în vârstă de 39 de ani, din Southampton, care a luat parte la sondaj, a declarat “Este o seară bună – îmi place atenția pe care o primesc când ies îmbrăcată de Halloween. În fiecare an, soțul meu stă acasă prefăcându-se că nu este acolo pentru a evita colindătorii, iar eu mă duc la o seară cu fete, din câte știe el.”

Un purtător de cuvânt al site-ului IllicitEncounters.com, Jessica Leoni, a explicat: “Nu am fost niciodată la o petrecere de Halloween. Este o sărbătoare a comportamentului impulsiv și indulgent.

Femeilor le place să se îmbrace pentru a arăta și a se simți sexy, cu fiecare an devine mai acceptabil să se îmbrace în costume din ce în ce mai atrăgătoare.

Este ispititor, cu toții iubim fiorul unei urmăriri, iar Halloween-ul oferă condițiile perfecte pentru noi, creaturile nopții”.

“Sondajele sunt întotdeauna interesante, deoarece dezvăluie o imagine mai detaliată decât sondajele.

“Pentru prima dată am explorat posibilitatea de a rămâne în casă în această sărbătoare și, cu atât de mulți bărbați care se ascund acasă, nu este de mirare că doamnele sunt stăpâne pe noapte.

“Credem că acest lucru se poate datora faptului că aventurile de Halloween sunt mai impulsive.

“Bărbații preferă să își planifice infidelitatea.”
În ceea ce privește costumele care se bucură de succes în rândul doamnelor, se spune că aspectul de vampir este cel mai popular, 27% dintre femei optând pentru acest costum special.

Acesta a fost urmat îndeaproape de costumul clasic de vrăjitoare, cu 18%, iar 14% dintre femei au spus că le place să se îmbrace ca o mireasă de cadavru.

 

citește și...