Cele mai sexy ținute de Halloween ale celebrităților. De la rochia de cauciuc Amanda Holden la sutienul cu bandă Rita Ora

30.10.2022, 20:07

Celebritățile scot întotdeauna toate stopurile când vine vorba de Halloween, așa că pentru a sărbători sezonul înfricoșător din 2022, care începe săptămâna aceasta, Daily Star se uită la cele mai sexy look-uri ale celebrităților.

Halloween este acel moment al anului în care celebritățile se pot îmbrăca cât de elaborat sau de ieșit din comun doresc – fără a se confrunta cu reacții negative din partea fanilor.

Și nu numai atât, dar acestora le place să scoată la iveală și toate ținutele, arată dailystar.co.uk.

Cele mai sexy ținute de Halloween ale celebrităților

Fie că optează pentru o ținută sexy, înfricoșătoare sau amuzantă – celebritățile știu cu siguranță cum să facă Halloween-ul cum trebuie.

De la ținuta Morticia Addams a Amandei Holden până la diavolul sexy transparent și PVC al Ritei Ora – există atât de multe look-uri sexy, dar înfricoșătoare, de care să te îndrăgostești.

Cele mai sexy look-uri de Halloween

Continuă să derulezi pentru a descoperi unele dintre cele mai sexy look-uri de Halloween ale celebrităților din toate timpurile.

Amanda Holden într-o rochie de cauciuc

Amanda Holden nu se abține niciodată și nici nu reușește să își încânte fanii. Iar în 2019, ea a scos toate tinutele pentru a face acest lucru de Halloween.

Pentru îndatoririle sale de gazdă la Heart Breakfast, Amanda a canalizat icoana de Halloween Morticia Addams din Familia Addams.

Jurata de la Britain’s Got Talent a îmbrăcat o rochie neagră din latex de la William Wilde, care avea un tiv în formă de coadă de pește, care i-a îmbrățișat toate curbele exact în locurile potrivite. Ea a renunțat la șuvițele blonde care o caracterizează pentru o perucă neagră ca jetul și și-a vopsit fața într-o nuanță albă strălucitoare, astfel încât să arate exact ca Morticia.

Cu o buză roșie aprinsă și un fard de ochi închis, Amanda a arătat incredibil în timp ce a pozat ca o furtună înainte de a intra în direct.

Maura Higgins în rolul lui Pretty Woman

Anul trecut, Maura Higgins de la Insula Iubirii a purtat cea mai uimitoare ținută de Halloween inspirată de Pretty Woman.

Lăsând-o să se uite a doua oară, Maura a arătat de nerecunoscut în timp ce s-a transformat în personajul Vivian al Juliei Roberts din filmul de succes.

Frumoasa vedetă de televiziune brunetă și-a schimbat părul șaten cu unul blond și a purtat o rochie decupată albastră și albă identică cu cea pe care a purtat-o Vivian Ward. Ea a asortat look-ul cu cizme negre până la coapse, o jachetă roșie, o șapcă neagră, o perucă blondă cu bob. Cu o buză roșie aprinsă și o postură senzuală, Maura a arătat rafinat în timp ce își canaliza personajul interior Pretty Woman.

Kim Kardashian, înger Victoria’s Secret

În 2018, Kim Kardashian și-a expus faimoasele curbe când s-a îmbrăcat ca un Înger Victoria’s Secret.

Pe lângă Kim, surorile ei s-au îmbrăcat în lenjerie intimă Victoria’s Secret și și-au etalat siluetele impresionante. Arătând incredibil în timp ce îmbrăcau lenjerie intimă, aripi și body-uri cu diamante de la brandul american de lenjerie intimă, grupul de surori a strălucit când au ieșit în oraș. Oferindu-le fanilor un adevărat răsfăț de Halloween, fanii au fost încântați de înfățișarea senzuală a surorilor.

Kim a îmbrăcat un tanga micuț cu șnur, cu un sutien din dantelă asortat și aripi uriașe din unghi cu pene albe. Lăsând puțin loc imaginației, curbele incredibile de clepsidră ale lui Kim și abdomenul au fost expuse în totalitate.

Mariah Carey în rolul unui diavol sexy

În 2016, cântăreața americană Mariah Carey și-a turnat curbele de clepsidră într-o rochie roșie din latex și un corset asortat.

Costumul de diavol roșiatic și fierbinte a prezentat aripi cu pene, coarne din paiete și o furcă în miniatură. Cu decolteul la vedere, curbele lui Mariah s-au revărsat din ansamblul extrem de strâmt, care i-a văzut activele ample revărsându-se din corset.

Pentru a ridica și mai mult miza, Maria Maria a purtat niște pantofi negri cu șireturi foarte înalte și o serie de bijuterii argintii pentru a aduce farmecul. Cu părul blond, ciufulit și căzut în cascadă pe umeri, vedeta a pozat pentru o fotografie înfricoșătoare.

Rita Ora în PVC din cap până în picioare

În 2020, Rita a arătat ca cel mai bun fel de diavol când a îmbrăcat un body din PVC și transparent.

Fără sutien și arătând incredibil, modestia cântăreței a fost acoperită de panourile din PVC, în timp ce secțiunile transparente au pus în evidență silueta zveltă a cântăreței.

Pe Instagram, Rita a scris: “Nu aveam de gând să fac nimic pentru Halloween, apoi am văzut ținutele tuturor, așa că am decis să fiu un grădinar diavol care bea ceai singur. Ce?”

“Arăți uimitor, cheamă-mi o ambulanță, te rog”, a scris un fan care era în mod clar fierbinte sub guler.

În timp ce un altul s-a bucurat: “Roșu este culoarea ta, ești atât de frumoasă.”

Demi Rose își arată fundul rotund

În 2019, modelul Demi Rose a arătat senzațional atunci când a lăsat foarte puțin loc imaginației pentru Halloween.

Purtând colanți cu plasă și un tanga micuț cu bijuterii, OnlyFans a arătat senzațional. Ținuta pe care a purtat-o era un body minuscul acoperit cu cioburi de ceea ce părea a fi sticlă oglindită. Ea a ieșit în Mayfair pentru această seară înfricoșătoare și a purtat niște cizme cu platformă argintie strălucitoare.

Look-ul futurist i-a făcut pe fani să o adore pe vedetă, care și-a arătat obrajii și silueta senzațional de tonifiată.

Megan McKenna în ținută sumară, dar înfricoșătoare

În 2016, vedeta de muzică country Megan Mckenna filma pentru The Only Way Is Essex când s-a îmbrăcat ca un vampir sexy într-o ținută foarte sumară, dar înfricoșătoare.

La acea vreme, Megan avea doar 24 de ani și și-a etalat silueta senzațională în timp ce purta o fustă midi din piele. Ea a asortat look-ul cu un top cu mâneci lungi cu dantelă și niște cizme de piele întoarsă până la coapse, cu niște mănuși de piele asortate.

Cu șuvițele ei brunete legate pe cap, Megan a arătat incredibil în timp ce a pozat pentru o fotografie rapidă înainte de filmările pentru TOWIE, în timp ce din buzele ei roșii curgea sânge fals.

citește și...