Sosia “zombie a Angelinei Jolie” își dezvăluie chipul. “Ceea ce ați văzut pe Instagram au fost efectele …”

26.10.2022, 18:02

Într-o surpriză pentru mulți dintre cei care s-au declarat șocați când au văzut înfățișarea de zombie a lui Sahar Tabar pe rețelele de socializare, femeia a recunoscut că imaginea a fost creată prin efecte computerizate. “Ceea ce ați văzut pe Instagram au fost efectele computerizate pe care le-am folosit pentru a-mi crea imaginea.”

Sosia “zombi” a Angelinei Jolie ne-a păcălit ani de zile, după ce, în sfârșit, și-a arătat publicului adevărata față, spre surprinderea celor care urmăreau cu regularitate postările ei de pe Instagram.

Influencerița iraniană de pe rețelele de socializare Sahar Tabar a uimit lumea cu imagini  ieșite din comun, semănând atât cu un zombie, cât și cu celebra actriță Angelina Jolie, transmite dailystar.co.uk.

Sosia “zombie a Angelinei Jolie” își dezvăluie chipul

Cu toate acestea, se pare că acele imagini cu aspect înfricoșător sunt false, după ce Sahar a apărut într-un interviu televizat în care și-a arătat adevărata față, după ce a fost eliberată recent din închisoare.

Vedeta de pe rețelele de socializare a recunoscut că nu a beneficiat niciodată de operații estetice, iar imaginile au fost create datorită abilităților sale de utilizare a computerului.

“Spațiul cibernetic a fost o cale ușoară”

Tabar, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată în octombrie 2019 pentru “corupție” și “blasfemie” și a executat 14 luni dintr-o pedeapsă de 10 ani de închisoare înainte de a fi eliberată.

Publicația media guvernamentală a citat-o pe Sahar: “Ceea ce ați văzut pe Instagram au fost efectele computerizate pe care le-am folosit pentru a crea imaginea.”

Se pare că influencerita  “a vrut să fie faimoasă încă de când eram copil”. De asemenea, ea a fost citată spunând: “Spațiul cibernetic a fost o cale ușoară. A fost mult mai ușor decât să devin actrită”. Cu toate acestea, în ciuda istoriei sale cu aplicația și în urma eliberării sale din închisoare, Sahar pare să fi sugerat că ar putea să nu mai folosească aplicația de partajare a fotografiilor din nou.

“Sunt sigură că nici măcar nu voi mai avea Instagram pe telefon, darămite să mai am o pagină”, a spus ea.

Protestatarii au făcut valuri în Iran în urma morții tragice a lui Mahsa Amini, care a fost ucisă pentru că nu și-ar fi acoperit corespunzător părul în conformitate cu legile statului islamic.

Moartea tinerei de 22 de ani a provocat o indignare în masă în Iran, protestele anti-hijab au început pe 17 septembrie la funeraliile lui Mahsa din orașul kurd Saqez.

Fosta vedetă de filme pentru adulți Mia Khalifa a fost una dintre celebritățile care a vorbit despre “crimele împotriva umanității” care, potrivit acesteia, au loc în prezent în Iran.

Mia și-a făcut cunoscute sentimentele în urma unui incendiu și a unei revolte majore într-o închisoare celebră din Iran, care s-a soldat cu 61 de răniți și patru morți.

citește și...