Ce fel de mămică este Jojo. ”Mi-am dorit mult asta”

25.10.2022, 14:42
Ce fel de mămică este Jojo. ”Mi-am dorit mult asta”
Ce fel de mămică este Jojo

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a mărturisit cum este ea în rolul de mămică. Actrița, în vârstă de 41 de ani, are doi copii – un băiețel pe nume Achim și o fetiță care poartă numele Zora. ”Mi-am dorit mult asta. Așa că în prim plan, aș zice, sunt o mămică cu umor”, a declarat Jojo întrr-un interviu.

Jojo este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. În ceea ce privește viața personală, Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună șapte ani de relație.  Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate. Deși Jojo și Paul Ipate formează o familie, cei doi nu sunt căsătoriți.

Jojo a explicat, pentru tvmania.ro, ce fel de mămică este și a dat detalii despre ce doi copii ai săi.

Ce fel de mămică este Jojo. ”Nu sunt genul acela de mamă severă, însă știu să fiu fermă atunci când este nevoie”

”Consider că sunt o mămică echilibrată și iubitoare. Nu sunt genul acela de mamă severă, însă știu să fiu fermă atunci când este nevoie, în beneficiul copiilor mei. În general, sunt foarte de acord cu tot ceea ce fac ei și îi las liberi. Sunt atentă la nevoile, cerințele, dorințele lor și la lucrurile pe care nu le înțeleg încă pentru a avea parte de o dezvoltare armonioasă și frumoasă. Cred că sunt o mămică simpatică și foarte ok. Și… important, sunt o mămică cu mult umor. Eu și Paul i-am crescut așa, au un simț al umorului deosebit. Știu să fie ironici, simpatici și să facă haz de necaz. Mi-am dorit mult asta. Așa că în prim plan, aș zice, sunt o mămică cu umor”, a declarat Jojo.

”Mă regăsesc extraordinar de mult atât în Achim, cât și în Zora pentru că amândoi seamănă foarte mult cu mine. Au trăsături asemănătoare cu mine și mama mea, deși nu au ochii albaștri, ci căprui. Au moștenit multe alte lucruri pe partea de trăsături de caracter. Sunt amândoi foarte sensibili, dar puternici în același timp. Sunt mici artiști, fiecare pe zona lui. Seamănă și mă regăsesc în ei. Îmi place că îmi retrăiesc copilăria prin ei. Mi-am dorit extraordinar de mult să fiu mamă și consider că sunt cea mai mare binecuvântare a vieții mele. Sunt recunoscătoare pentru asta”, a mai spus actrița despre ce doi copii ai săi.

citește și...