Tania Popa, despre foștii colegi de la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Cu unii însă nu o să vreau să vorbesc niciodată în viaţă”

25.10.2022, 17:14
Tania Popa, despre foștii colegi de la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Cu unii însă nu o să vreau să vorbesc niciodată în viaţă”
Tania Popa, despre foștii colegi de la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Actrița Tania Popa, în vârstă de 49 de ani, a fost una dintre vedetele care au făcut parte din reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat de postul de televiziune Pro TV. despre cum a fost expeiența din jungla din Republica Dominicană pentru ea, dar și în ce relații a rămas cu fosștii colegi a făcut aceasta dezvăluiri. ”Cu unii însă nu o să vreau să vorbesc niciodată în viaţă”, a mărturisit actrița.

Actrița Tania Popa s-a numărat printre vedetele care au participat la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”,  moderată de Cabral și Adela Popescu la postul de televiziune Pro TV. Concursul se desfășoară în Republica Dominicană. Tania Popa a părăsit competiția.

Despre cum a fost experiența din jungla din Republica Dominicană, dar și despre relația cu foștii colegi a dat aceasta amănunte pentru click.ro. În plus, vedeta a explicat și cum se simte după ce și-a dislocat umărul la unul dintre concursurile din cadrrul reality show-ului. ”Mi-am revenit, dar trebuie să mă operez, pentru că a ieşit prea rău. Eu, de regulă, mi-l puneam singură la loc. Dar acolo prea nasol a fost şi nu s-a putut decât cu anestezie generală, la spital. Am fost la spital şi când au văzut, în radiografie, ce am acolo, au zis: „Neh, s-a terminat!””, a declarat vedeta.

Tania Popa, despre foștii colegi de la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Nu o să vreau să am de-a face nimic, că n-au nici în clin, nici în mânecă cu mine şi cu tot ce însemn eu”

Despre cum s-a înțeles cu celelalte vedete participante la show, Tania Popa a spus: ”Eu cu nimeni nu m-am certat. Cu toţi am încercat să fiu „OK”, pentru că nu îi cunoşteam. Şi cu oameni străini nu am foarte multe de împărţit. Cu Cornel Palade mă ştiam cel mai bine, am lucrat cu el nu demult. Cu Cristi Mitrea m-am reîntâlnit, şi, culmea, că de data asta am avut o relaţie senzaţională. Trebuie să intri în universul lui. El a fost şi la „Ferma””.

”Pot să zic cu cine mi-ar plăcea să mă revăd. Cu Lidia Buble. Am descoperit-o, este adorabilă şi sper din suflet că o să mă revăd cu ea. Clar, o să mă intersectez cu mulţi dintre ei. Cu Mitrea păstrez legătura. Cu unii însă nu o să vreau să vorbesc niciodată în viaţă. Nu o să vreau să am de-a face nimic, că n-au nici în clin, nici în mânecă cu mine şi cu tot ce însemn eu”, a mai declarat Tania Popa.

 

citește și...