O thailandeză s-a logodit cu un adolescent cu 37 de ani mai tânăr decât ea. “A fost ca un supererou pentru mine”

20.10.2022, 15:45

La prima vedere, majoritatea oamenilor ar putea crede că Wuthichai Chantaraj, în vârstă de 19 ani, este fiul sau chiar nepotul lui Janla Namuangrak, în vârstă de 56 de ani. În realitate, ei formează un cuplu și se întâlnesc de doi ani. În ciuda unei diferențe de vârstă de aproape patru decenii și a reacțiilor șocante ale celor din jur, cei doi nu se sfiesc să vorbească despre relația lor.

De fapt, acum sunt logodiți și urmează să se căsătorească.

Potrivit The Mirror, Wuthichai a cunoscut-o pe Janla când avea doar 10 ani. Erau vecini care locuiau în provincia Sakhon Nakhon din nord-estul Thailandei.

O thailandeză s-a logodit cu un adolescent cu 37 de ani mai tânăr decât ea

Janla, o bunică divorțată cu trei copii, îl rugase pe Wuthichai să o ajute să facă curățenie în casă.

Băiatul a fost de acord, iar cei doi s-au apropiat în cele din urmă și au devenit prieteni. Relația a înflorit într-una romantică în urmă cu aproximativ doi ani.

Adolescentul o face pe o femeie să se simtă din nou tânără

La fel ca orice alt cuplu, ieșeau împreună la întâlniri. Diferența de vârstă de 37 de ani nu i-a împiedicat să fie în mod deschis afectuoși unul cu celălalt, iar ei s-ar ține de mână și chiar s-ar săruta în public. Cu toate acestea, nu și-au anunțat familia despre relația lor decât în luna ianuarie a acestui an.

Cei mai mulți oameni nu păreau să accepte prea bine povestea de dragoste dintre Wuthichai și Janla, unii chiar spunându-le că este “o nebunie”.

Janla a spus că copiii ei, care au toți în jur de 30 de ani, au fost “șocați” când au auzit despre noul iubit al mamei lor.

Lăudându-se despre cum viitorul ei soț o face să se “simtă din nou tânără”, Janla a spus că Wuthichai a fost “ca un supererou” pentru ea.

Ea și-a amintit cum o ajuta în fiecare zi la treburile casnice. Apoi, când a mai crescut, au început să dezvolte sentimente unul pentru celălalt.

“Am fost surprinsă, pentru că îl cunosc de când era copil”, a recunoscut Janla.

În ceea ce-l privește pe Wuthichai, el a spus că atunci când a văzut pentru prima dată “casa șubredă” a lui Janla, s-a trezit gândindu-se la modalități de a o ajuta.

“Este prima dată în viața mea când am simțit că vreau să mă asigur că cineva trăiește confortabil”, a explicat el.

De asemenea, el a spus despre Janla că este o femeie “cinstită” și “muncitoare”, pe care o admiră foarte mult.

Acum sunt logodiți și plănuiesc să se căsătorească, deși detaliile despre viitoarea lor nuntă nu au fost încă dezvăluite.

„Wuthichai a fost ca un supererou pentru mine. M-a ajutat în fiecare zi. Apoi, când era mai mare, am început să avem sentimente unul pentru celălalt. Am fost surprinsă, pentru că îl cunosc de când era copil. Când le-am spus oamenilor că suntem îndrăgostiți, au crezut că este o nebunie. Copiii mei au fost șocați. Dar el mă face să mă simt tânără din nou și am rămas împreună. Suntem fericiți. Ne vom căsători”, a explicat ea.

citește și...