“Niciun jucător nu este fericit”. Erik ten Hag răspunde la izbucnirea furioasă a lui Cristiano Ronaldo

19.10.2022, 13:59

Erik ten Hag i-a luat apărarea  lui Cristiano Ronaldo după ce a fost înlocuit în meciul de duminică dintre Manchester United și Newcastle, scor 0-0, în Premier League. Jucătorul în vârstă de 37 de ani a fost vizibil supărat când a fost înlocuit cu Marcus Rashford cu 18 minute înainte de final. Managerul său a declarat că “înțelege” de ce internaționalul portughez a fost departe de a fi mulțumit.

Erik ten Hag a declarat că “înțelege” reacția furioasă a lui Cristiano Ronaldo după ce a fost înlocuit în meciul dintre Manchester United și Newcastle, încheiat la egalitate fără goluri.

În timp ce United făcea presiuni pentru a obține o victorie pe Old Trafford, Ronaldo a fost înlocuit cu Marcus Rashford cu 18 minute înainte de final, iar internaționalul portughez a ieșit furios de pe teren, potrivit mirror.co.uk.

“Niciun jucător nu este fericit” – Erik ten Hag răspunde la izbucnirea furioasă a lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo, care mai devreme a avut un gol anulat în mod controversat de arbitrul Craig Pawson, a fost vizibil supărat de decizia managerului său – dar Ten Hag nu a fost pregătit să îl critice public pe jucătorul de 37 de ani.

A fost doar a doua titularizare a lui Ronaldo în campionat în acest sezon și prima de la înfrângerea 4-0 cu Brentford din august.

“Nu am nicio problemă cu asta”

“Cred că niciun jucător nu este fericit când [este scos] din teren, și mai ales nu Ronaldo, înțeleg asta”, a spus Ten Hag.

“Atâta timp cât [se face] într-un mod destul de normal, [nu am] nicio problemă cu asta”.

În urma remizei cu Newcastle, United a coborât pe locul cinci, la șapte puncte în spatele lui Tottenham, adversarul de miercuri, care ocupă locul trei.

Ronaldo ar putea să-și păstreze locul în echipa de start împotriva Spurs după ce Ten Hag a confirmat că Anthony Martial este exclus din cauza unei accidentări.

După ce a marcat opt goluri în carieră împotriva lui Spurs, dintre care șase în ultimele trei, Ronaldo va fi încrezător că va adăuga un gol în acest sezon în campionat, care este de doar un gol.

 

citește și...