Regele Charles scoate la vânzare 12 dintre cei mai apreciați cai de curse ai Reginei

17.10.2022, 18:24

Operațiunea de curse de cai a Reginei va continua, dar la o scară mai mică, potrivit unei surse – Regele Charles se pregătește pentru o licitație si  este hotărât să scoată la licitaţie 12 dintre caii moşteniţi de la mama sa.  Se crede că răposata suverană a câștigat în jur de 10 milioane de lire sterline în premii în timpul vieții sale, în ciuda faptului că operațiunea sa a început cu doar doi antrenori și 20 de cai în anii 1950.

Regele Charles este pregătit să vândă 12 dintre cei mai buni cai de curse ai Reginei, ca parte a planurilor sale de a reduce operațiunea de curse a defunctei sale mame.

Noul monarh i-a scos la licitație la casa Tattersalls din Newmarket, în timp ce se pregătește să își ia rămas bun de la unele dintre cele mai prețioase animale ale răposatei suverane, potrivit dailystar.co.uk.

Love Affairs i-a adus victoria Reginei cu numai două zile înainte ca aceasta să moară

Just Fine, care a fost numit primul cal care a câștigat pentru Charles în septembrie, se numără printre caii înzestrați.

Love Affairs, ultimul cal care a obținut o victorie pentru Majestatea Sa, este, de asemenea, în vârful listei.

Charles are 60 de cai de curse şi 38 de iepe pentru reproducere

Regina deținea 37 de cai de curse în momentul morții sale, număr care acum este posibil să se reducă la 25 sub conducerea fiului ei, Regele Charles, potrivit Mail Online.

O sursă a declarat pentru Mail că “lichidarea” operațiunii de reproducere pe parcursul a trei ani, până când va înceta să mai fie o operațiune comercială, este o opțiune.

“Legătura dintre familie și industria curselor de cai va continua. Dorința este de a continua cu tradițiile și legăturile cu Royal Ascot, dar nu la aceeași scară ca și Majestatea Sa, pentru că ea avea o pasiune”.

Unele vânzări au avut deja loc ca parte a procesului natural de tranzacționare a cailor la un armăsar.

Se crede că răposata suverană a câștigat în jur de 10 milioane de lire sterline în premii în timpul vieții sale, în ciuda faptului că operațiunea sa a început cu doar doi antrenori și 20 de cai în anii 1950.

Dar caii de curse ai Reginei nu sunt singurele animale câștigătoare pe care le-a moștenit regele Charles, întrucât s-a anunțat că acesta este acum proprietarul unui taur.

 

 

citește și...