“Singurul loc în care îl văd plecând este SUA”. Viitorul lui Ronaldo este încă incert

13.10.2022, 20:44

Ronaldo a jucat în 10 meciuri până acum în acest sezon, de șapte ori în Premier League și de trei ori în Europa League. El a marcat un gol în fiecare competiție, oferind și o singură pasă de gol în Europa. “Să fiu sincer, nu-l văd alăturându-se unui alt club din Premier League. Singurul loc în care îl văd plecând este SUA”.

Toate cele trei apariții ale sale în Europa League au fost ca titular. În schimb, a fost nevoit să intre de pe bancă la toate aparițiile sale din Premier League, cu excepția uneia, sub comanda lui Ten Hag până acum.

Ca atare, viitorul lui Ronaldo este încă incert. La urma urmei, el se află în ultimul an al contractului pe care l-a semnat la revenirea la Manchester United în 2021, potrivit uksport.com.

Manchester United a regresat de la revenirea lui Ronaldo

Există opțiunea ca clubul să îi prelungească șederea cu încă 12 luni. Dar acest lucru ar putea să nu fie atât de benefic pe cât ar părea pe hârtie. Unii au susținut că Manchester United a regresat de la revenirea lui Ronaldo.

Prin urmare, alte cluburi vor fi cu ochii pe situație în cazul în care Diavolii Roșii vor decide să se despartă de atacant. Acestea fiind spuse, Ronaldo s-ar putea confrunta cu o dilemă similară cu cea pe care a întâmpinat-o în vară, când s-a luptat să genereze interes din alte părți, în ciuda palmares-ului său.

“Există o problemă reală acolo”

Într-un fel sau altul, cel mai bine pentru toată lumea va fi să găsească o anumită claritate în următoarele săptămâni. Deocamdată, situația lui Ronaldo rămâne o “problemă reală” – potrivit fostului portar al Angliei, Paul Robinson.

Expertul a declarat pentru Football Insider: “Există o problemă reală acolo”.

“A vrut să plece în vară și și-a exprimat foarte clar intențiile. Acum nu este o situație ideală pentru toată lumea. Te întrebi de ce un jucător ca el stă pe bancă după o prestație ca aceea împotriva lui Man City. Cristiano Ronaldo este în continuare o semnătură de marcă
Ronaldo ar fi o semnătură de marcă pentru orice club. Ar merge Chelsea după el? Nu sunt sigur că Ronaldo se încadrează în planurile lui Graham Potter. Să fiu sincer, nu-l văd alăturându-se unui alt club din Premier League. Singurul loc în care îl văd plecând este SUA. Este o situație care trebuie rezolvată. Este una complicată, însă, de aceea este încă acolo”.

Dacă Ronaldo ar fi pregătit să ia în considerare o mutare în MLS este o altă problemă. Deși are 37 de ani, el este încă unul dintre cei mai buni jucători din Europa în zilele sale.

După ce a marcat 24 de goluri pentru Manchester United în sezonul trecut, s-ar putea să nu fie încă pregătit să lase în urmă fotbalul european pentru a-și încheia cariera.

Dar dacă puține cluburi își vor arăta interesul în jurul locului unde vrea să joace, Ronaldo ar putea să nu prea aibă de ales. Deocamdată, atenția sa trebuie să se concentreze pe convingerea lui Ten Hag de a-i acorda mai multe minute, pe măsură ce condiția sa fizică crește.

citește și...