Johnny Depp este de nerecunoscut. Vedeta a renunțat la barbă și mustață. ”Este clar că nu este el”

13.10.2022, 13:35

Starul hollywoodian Johnny Depp a arătat complet diferit în noi fotografii, deoarece a debutat cu un nou aspect după ce a renunțat la barba și mustața caracteristică, în timp ce se întâlnea cu fanii din New York. Noul look al lui Depp vine la scurt timp după ce au apărut zvonuri că procesul împotriva lui Amber Heard este subiectul unui nou film ce urmează să fie lansat în curând.

Starul hollywoodian Johnny Depp a debutat cu un nou look în timp ce și-a întâmpinat fanii din New York.

Actorul și-a ras barba și mustața care îl caracterizează, în timp ce și-a dezvăluit noul look proaspăt ras.

Johnny Depp este de nerecunoscut

Actorul din Pirații din Caraibe arăta de nerecunoscut după ce a apărut în sala de judecată în cadrul procesului de defăimare împotriva fostei sale soții Amber Heard.

Vedeta s-a întâlnit cu fanii din New York, unde a purtat o pălărie albastră, asortată cu ochelari de soare – dar ținuta sa a fost cu siguranță incognito, vedeta arătând complet diferit.

“Este îngrozitor”

Johnny Depp și a îmbrăcat o jachetă neagră supradimensionată, asortată cu o eșarfă neagră cu model în jurul gâtului, în timp ce cămașa era descheiată în partea de sus.

Întâlnirea sa vine după ce a anunțat că va fi lansat un nou film care prezintă procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard.

Noul film intitulat Hot Take: The Depp/Heard Trial va avea în rolurile principale câțiva actori puțin cunoscuți.

Trailerul a fost lansat pe YouTube, iar oamenii au intrat în secțiunea de comentarii pentru a-și descărca furia.

„Arată mai mult ca Jonny Vegas decât ca Johnny Depp”, „Este clar că nu este el”, „Trăiți sub o piatră, prieteni? Este Johhny Depp. Doar pentru că nu arată la fel ca acum câțiva ani nu înseamnă că nu este el”, sunt câteva comentarii lăsate de fani pe rețelele sociale.

Johnny a dat-o în judecată pe fosta sa soție, Amber Heard, pentru defăimare, iar procesul a fost încheiat în cele din urmă la începutul acestui an.

Deși nu a fost numit în articol, avocații lui Depp au susținut că fosta parteneră a insinuat că a fost violent față de ea, în timpul relației lor.

Johnny a susținut că acest lucru nu este adevărat și, în cele din urmă, instanța i-a dat dreptate, acordându-i 8 milioane de dolari din cele 50 de milioane de dolari pe care le cerea drept despăgubiri.

 

citește și...