Irinel Columbeanu își petrece sărbătorile de iarnă cu Monica Gabor. ”Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei”

12.10.2022, 15:52
Irinel Columbeanu își petrece sărbătorile de iarnă cu Monica Gabor. ”Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei”
Irinel Columbeanu își petrece sărbătorile de iarnă cu Monica Gabor

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, va merrge să o vziteze pe fiica sa, irina, în Ameica. Acesta va petrece sărrbătorile de iarnă alături de fiica lu, de fosta sa soție, Monica Gabot, și de iubitul acesteia, Mr. Pink. ”Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei”, a declarat Irinel Columbeanu.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Sărbătorile de iarnă îl vor prinde pe Irinel Columbeanu în America, acolo unde va mere să o viziteze pe Irina, fiica sa și a Moncăi Gabor. Omul de afaceri a dezvăluit, pentru click.ro, că va sta acasă la fosta sa soție.

Irinel Columbeanu își petrece sărbătorile de iarnă cu Monica Gabor. ”Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica”

„Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r. Irina). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac. Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați”, a detaliat Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus-menționată.

„Ultima dată am vorbit cu Monica cred că săptămâna trecută. Tot așa, i-am trimis niște mascote prin mesaje și mi-a spus că i-au plăcut. Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei. Având în vedere faptul că am mai conversat cu Monica de mai multe ori prin mesaje, iar el nu a fost deranjat”, a adăugat acesta.

citește și...