Ce spune Cătălin Botezatu despre nunțile din România. ”Dar uite de ce nu iubesc eu maneliștii foarte tare, deși îi îmbrac pe toți”

12.10.2022, 14:10
Ce spune Cătălin Botezatu despre nunțile din România. ”Dar uite de ce nu iubesc eu maneliștii foarte tare, deși îi îmbrac pe toți”
Ce spune Cătălin Botezatu despre nunțile din România

Creatorul de modă Cătăln Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a comentat pe marginea nunților dn România. De asemenea, designerul a vorbit și despre manelele de la nunți, dar și despre tradițile și obiceiurile păstrate la asfel de evenimente importante. ”Dar uite de ce nu iubesc eu maneliștii foarte tare, deși îi îmbrac pe toți”, a spus acesta.

Cătălin Botezatu a făcut declarații, pentru WOWnews, despre nunțile dn România. Creatorul de modă a comentat despre ținutele pe care unele mirese le fac atunci când își aleg rochiile.

”La o nuntă, prima greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie asemănătoare cu a unei vedete, să-și facă rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1,80 m, care sunt urcate și pe un piedestal și care dau așa, o chestie statuară, ele neavând măsurile necesare pentru o astfel de rochie. Atunci de multe ori, domnișoarele care sunt mai mici de înălțime, mai grăsuțe, nu e nimic rău în asta, Doamne ferește, dar dacă au o rochie cu crinolină, vor arăta ca o butelie cu husă. Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare e frumoasă, e adevărat, dar pe o femeie înaltă. Și în momentul când stai 12 ore, 20 de ore la o nuntă, cu crinolina aia, când te așezi jos se vede așa…”, a explicat binecunoscutul designer, citat de revista Avantaje.

Ce spune Cătălin Botezatu despre nunțile din România. ”Suntem balcanici, ne plac manelele, dansăm pe manele, le iubim”

Cătălin Botezatu a explicat că, la nunți, nu îi place atunci când cântăreți de manele primesc dedicații și nu duc melodia până la sfârșit: ”Tradițiile sunt faine. Eu nu prea merg la nunți, dar am văzut tot felul de tradiții care fac deliciul unei nunți. Chiar și treaba asta cu manelele, că dimineața, știi cum e, toți vin ca niște prințese, ca niște prinți, și apoi toată lumea își dă arama pe față, bagă o manea. Ăștia suntem. Suntem balcanici, ne plac manelele, dansăm pe manele, le iubim. Dar uite de ce nu iubesc eu maneliștii foarte tare, deși îi îmbrac pe toți. Domne, când încep să cânte o melodie, 10 minute sunt numai dedicații. Cântă, Doamne iartă-mă, maneaua aia, și apoi dă maneaua sau dă dedicațiile la început”.

„La o nuntă nu îmi mai place faptul că un om organizează o nuntă, bagă mulți bani în acea nuntă și începe să invite. Lumea îi confirmă și omul ăla comandă 100 de meniuri și vin 50 de persoane. Asta e urât din partea invitaților”, a încheat acesta.

citește și...