VIDEO / Fiul fostei prezentatoare TV Mona Nicolici, apariție spectaculoasă la ”Vocea României”. Cu ce i-a impresionat pe jurați

09.10.2022, 13:22
VIDEO / Fiul fostei prezentatoare TV Mona Nicolici, apariție spectaculoasă la ”Vocea României”. Cu ce i-a impresionat pe jurați
Fiul fostei prezentatoare TV Mona Nicolici, apariție spectaculoasă la ”Vocea României”.

Fosta prezentatoare de televiziune Mona Nicolici a fost, cu ani în urmă, o prezență constantă pe micile ecrane. De mulți ani, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum, fiul său, Vlad, a fost el în centrrul atenției la emsiunea ”Vocea Românei, de la postul de televiziune Pro TV, unde a paticipat la audițiile pe nevăzute și a încercat să-i impresioneze pe jurați cu talentul său muzical.

Mona Nicolici a fost prezentatoare de știri la postul de televiziune Antena 1 timp de foarte mulți ani. Ulterior, aceasta a lucrat la OMV Petrom, iar de curând a revenit în presă, realizând emisiune la postul de radio Europa FM.

Fiul vedetei, Vlad Nicolici, a participat la audițiile pe nevăzute de la show-ul ”Vocea României, unde a cântat o piesă rock – „Scream“. Vlad Nicolici are 27 de ani, este actor și a venit însoțit de mama sa și de sora lui. A impresionat jurați și a ajuns în echipa antrenată de a mers mai departe la „Vocea României“ cu Denis.

Fiul fostei prezentatoare TV Mona Nicolici, apariție spectaculoasă la ”Vocea României”. „S-a ferit să spună că este băiatul Monei Nicolici, pentru că a vrut foarte mult să reușească singur”

„S-a ferit să spună că este băiatul Monei Nicolici, pentru că a vrut foarte mult să reușească singur. Iar eu sunt mândră, pentru că acum mă întreabă pe mine lumea: ”Sunteți mama lui Vlad Nicolici?”“, a mărturisit fosta prezentatoare TV, potrivit adevarul.ro.

„A fost un artist complet de mic. Relația dintre mine și Vlad este specială, de când era foarte mic, pierdeam nopți stând de vorbă și filosofând amândoi și îmi spunea că e prea scurtă săptămâna, că lui nu-i ajung șapte zile pentru câte planuri are. Iar acest lucru nu s-a schimbat nici acum“, a ma spus Mona Nicolici despre fiul său.

„Pe lângă teatru, fac și tabere pentru copii instituționalizați, împreună cu niște prieteni. Am avut noroc să găsim un spațiu destul de mare la țară și acolo, cu mâinile noastre, am făcut dintr-un fost CAP o tabără de copii. Facem cu ei ateliere de muzică, de teatru, de dans, de pictură. Sunt incredibil de creativi, au o imaginație fenomenală, chiar au puterea de a se vindeca prin artă”, a declarat Vlad Nicolici.

citește și...