Mona Nicolici se întoarce în presă. Ce emisiune va realiza și unde

19.03.2020, 12:58
Mona Nicolici se întoarce în presă. Ce emisiune va realiza și unde
Mona Nicolici se întoarce în presă. Ce emisiune va realiza și unde

Fosta prezentatoare de televiziune Mona Nicolici revină în presă după 14 ani, informează paginademedia.ro.

Mona Nicolici a fost prezentatoare de știri la postul de televiziune Antna 1. Ulterior, aceasta a lucrat la OMV Petrom, iar acum revine în presă.

Potrivit paginademedia.ro, Mona Nicolici va realiza o emisiune la postul de radio Europa FM. Vedeta se va ocupa de una dintre edițiile Piața Victoriei de la Europa FM. Ea va prezenta ediția dede vineri a programului.

“Sigur că abordarea subiectelor din emisiune va fi făcută din perspectiva sustenabilității și a responsabilității sociale. Vreau să fiu acel cap limpede care să-i ajute pe oameni să vadă pe termen mediu și lung, nu doar pe termen scurt. Pentru că deja putem să vorbim despre viața de dinainte de coronavirus și viața după coronavirus.

Nu m-am gândit niciodată că o să mă întorc în presă în plină a criză a pandemiei, într-un mod de viață pe care noi nu l-am mai avut niciodată, la care nu știu cum și dacă putem să ne adaptăm, dar știu că experiența mea profesională vine într-un moment în care cred că pot să ajut”, a declarat Mona Nicolici pentru sursa citată.

“Voi fi jurnalist, dar și coordonator de campanii și expert în zona de sustenabilitate”, a mai spus ea.

citește și...