Ce mai face fosta prezentatoare de știri Mona Nicolici. Cu ce se ocupă acum vedeta

13.05.2022, 17:09
Ce mai face fosta prezentatoare de știri Mona Nicolici. Cu ce se ocupă acum vedeta

Fosta prezentatoare de televiziune Mona Nicolici a fost, cu ani în urmă, o prezență constantă pe micile ecrane. De mulți ani, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor. Despre activitatea pe care o are în prezent a dat detalii fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 în cadrul unui interviu. Aceasta a vorbit și despre unii dintre foștii săi colegi din televiziune.

Mona Nicolici a fost prezentatoare de știri la postul de televiziune Antena 1 timp de foarte mulți ani. Ulterior, aceasta a lucrat la OMV Petrom, iar de curând a revenit în presă, realizând emisiune la postul de radio Europa FM.

Despre cariera sa a dat detalii vedeta pentru okmagazine.ro. De asemenea, Mona Nicolici a explicat și în ce relații a rămas cu unii dintre foștii săi colegi din televiziune.

Ce mai face fosta prezentatoare de știri Mona Nicolici. ”Sunt antreprenor, am și un restaurant cu soțul meu”

”Regretul meu e că n-am avut şi eu parte de două-trei luni de pandemie curată, de stat acasă. Teoretic, puteam sta, dar la o săptămână după ce a început pandemia, nu aveam stare. Şi de-atunci sunt într-un tăvălug. Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR (Responsabilitate Socială Corporativă, n.r.), am şi un restaurant cu soţul meu. Şi sunt şi la un master de Conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră”, a declarat Mona Nicolici.

Întrebată dacă duce dorul televiziunii, vedeta a explicat: ”Dar am avut-o ani de zile. Şi n-a fost deloc nostalgie, a fost un dor cumplit… A trecut pentru că, atunci când m-am anga-jat în Petrom, am obţinut promisiunea că voi putea face o emisiune. Culmea e că atunci am avut o ofertă de-a mă întoarce într-o altă te-leviziune. Pentru mine, Petromul era complet necunoscut, nu ştiam ce caut eu acolo, mi-era teamă de rigiditatea sistemului corporatist şi mă tenta să mă duc tot spre televiziune, dar toată lumea din jur îmi spunea: „Eşti nebună? Cum să nu accepți şansa asta?“. Deşi, la vremea aceea, financiar vorbind, televiziunea îmi oferea de cinci ori mai mult decât corporaţia”.

Mona Nicolici a vorbuit și despre fostele sale colege de la Observatorul Antenei 1, Alessandra Stoicescu și Gabriela Firea: ”Cu Sandra mă mai intersectez dacă are nevoie de ceva sau ne spunem „La mulţi ani!“. Cu Gabi am pierdut legătura complet, am mers pe drumuri diferite. Ne-am intersectat, la un moment dat, când eu eram cu copiii din „Ţara lui Andrei“ la un eveniment la Palatul Parlamentului şi ea venise ca primar”.