Ce mai face fosta prezentatoare de știri Mona Nicolici. Cu ce se ocupă acum vedeta

13.05.2022, 17:09
Ce mai face fosta prezentatoare de știri Mona Nicolici. Cu ce se ocupă acum vedeta
Ce mai face fosta prezentatoare de știri Mona Nicolici. Cu ce se ocupă acum vedeta

Fosta prezentatoare de televiziune Mona Nicolici a fost, cu ani în urmă, o prezență constantă pe micile ecrane. De mulți ani, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor. Despre activitatea pe care o are în prezent a dat detalii fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 în cadrul unui interviu. Aceasta a vorbit și despre unii dintre foștii săi colegi din televiziune.

Mona Nicolici a fost prezentatoare de știri la postul de televiziune Antena 1 timp de foarte mulți ani. Ulterior, aceasta a lucrat la OMV Petrom, iar de curând a revenit în presă, realizând emisiune la postul de radio Europa FM.

Despre cariera sa a dat detalii vedeta pentru okmagazine.ro. De asemenea, Mona Nicolici a explicat și în ce relații a rămas cu unii dintre foștii săi colegi din televiziune.

Ce mai face fosta prezentatoare de știri Mona Nicolici. ”Sunt antreprenor, am și un restaurant cu soțul meu”

”Regretul meu e că n-am avut şi eu parte de două-trei luni de pandemie curată, de stat acasă. Teoretic, puteam sta, dar la o săptămână după ce a început pandemia, nu aveam stare. Şi de-atunci sunt într-un tăvălug. Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR (Responsabilitate Socială Corporativă, n.r.), am şi un restaurant cu soţul meu. Şi sunt şi la un master de Conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră”, a declarat Mona Nicolici.

Întrebată dacă duce dorul televiziunii, vedeta a explicat: ”Dar am avut-o ani de zile. Şi n-a fost deloc nostalgie, a fost un dor cumplit… A trecut pentru că, atunci când m-am anga-jat în Petrom, am obţinut promisiunea că voi putea face o emisiune. Culmea e că atunci am avut o ofertă de-a mă întoarce într-o altă te-leviziune. Pentru mine, Petromul era complet necunoscut, nu ştiam ce caut eu acolo, mi-era teamă de rigiditatea sistemului corporatist şi mă tenta să mă duc tot spre televiziune, dar toată lumea din jur îmi spunea: „Eşti nebună? Cum să nu accepți şansa asta?“. Deşi, la vremea aceea, financiar vorbind, televiziunea îmi oferea de cinci ori mai mult decât corporaţia”.

Mona Nicolici a vorbuit și despre fostele sale colege de la Observatorul Antenei 1, Alessandra Stoicescu și Gabriela Firea: ”Cu Sandra mă mai intersectez dacă are nevoie de ceva sau ne spunem „La mulţi ani!“. Cu Gabi am pierdut legătura complet, am mers pe drumuri diferite. Ne-am intersectat, la un moment dat, când eu eram cu copiii din „Ţara lui Andrei“ la un eveniment la Palatul Parlamentului şi ea venise ca primar”.

citește și...