Rebeca Onoriu, atac dur la Isabela Onoriu! ”Ea nu a rezistat decât 4 luni. N-a interesat-o când Daniel a ajuns la spital”

17.09.2022, 19:25

Rebeca Onoriu face declarații bombă la adresa Isabelei. Nepoata lui Daniel Onoriu îi declară război fostei partenere a pilotului și ii dezvăluie adevărata față a acesteia. ”Oricine își dorea un asemenea partener. Să o plimbe, să nu aibă grija zilei de mâine. Ea nu a rezistat decât 4 luni, în perioada asta în care Daniel are nevoie de susținere mai multa și trebuie înțeles. Aici se vede diferența!”

Recent, Isabela Onoriu a ieșit în presă și a declarat că nu-l va ierta niciodată pe soțul său, fiind extrem de deranjată că acesta a făcut declarațîi despre fostele lui iubite, una dintre acestea fiind chiar Adina Halas.

Revoltată, Isabela a refuzat să vină să-l vadă, în noaptea în care pilotului i s-a făcut rău și a ajuns din nou la Urgențe.

”Sunt sătulă de divorțul lor”

Cea care i-a fost alături pilotului de raliuri în această perioadă este Rebeca Onoriu, care a decis să vorbească deschis despre problemele din cuplul unchiului său și comportamentul pe care l-a adoptat Isabela.

Rebeca spune că este sătulă de divorț, pentru că existau avertismente în acest sens încă din primul an al căsniciei. Mai mult, aceasta spune că i-a ajutat să se împace și că nu i s-a mulțumit niciodată.

”Unul nu mi-a mulțumit niciodată! Mai ales ea!”

”Ca să fiu sinceră sunt “sătulă” de divorțul lor! În primul an al căsniciei lor, îl sunam pe Daniel să ieșim pe undeva și îmi zicea că e în mașină cu Isabela, că merg la notar să divorțeze.

Atât am auzit expresia asta încât le spuneam “azi e joi, hai și noi la film și divorțați luni” și evident că se împăcau. Unul nu mi-a mulțumit niciodată! Mai ales ea! Bănuiesc că la notar o vor face, ținând cont de cele spuse de el cu 6 ani în urmă și având în vedere că nu au copii sau altele de împărțit”, potrivit click.ro.

Rebeca spune că se aștepta că cei doi să divorțeze.

”Repet, e prea puțin important divorțul față de prioritățile lui Daniel, care contează în fond. Eu, sincer, și alte persoane, ne așteptam. Era doar o chestiune de timp”.

”A stat și a căutat un articol despre fosta lui iubită!”

Nepoata lui Daniel Onoriu a povestit că, într-o noapte, pilotului de raliuri i s-a făcut rău, fiind pe punctul de a-și pierde cunoștința. Rebeca l-a dus imediat la spital și a anunțat-o și pe Isabela, care a rămas indiferentă, potrivit spuselor Rebecăi Onoriu.

”Soția lui era la tatăl lui Daniel. Acolo locuia! Chiar eu personal am anunțat-o, iar reacția ei a fost una neașteptat de neplăcută! M-a dezamăgit! I-am dat mesaj vocal Izabelei și i-am spus că sunt la spital cu Daniel că i s-a făcut rău. Ce credeți că mi-a trimis înapoi? A stat și a căutat un articol despre fosta lui iubită!”

”Isabela nici nu știa să se roage. Nici acum nu știe”

Mai mult, nepoata lui Gabi Lunca o acuză pe Isabela și spune că nu a fost prezentă în momentele de cumpănă ale fostului soț și nici nu a reușit să fie un sprijin pentru familie.

”Daniel a făcut o greșeală imensă declarând că Isabela a fost “îngerul meu păzitor”! Vă spun eu cine a fost: mama lui, tatăl lui. Mama lui a stat în post și în rugăciune! În perioada aia altceva nu făcea! Doar spital, biserici, rugăciune. Mama lui Daniel nici nu are permis de conducere! Nu era normal să o ducă Isabela la spital? Rugăciunea a contat enorm! Ori Isabela nici nu știa să se roage. Nici acum nu știe”.

”Oricine își dorea un asemenea partener. Să o plimbe, să nu aibă grija zilei de mâine”

Rebeca Onoriu mai spune că era firesc  că Daniel să se schimbe după ce a ieșit din comă, însă abia acum se poate vedea cine i-a fost alături.

”Nu sunt rea, sunt realistă. Daca tot ne apucăm să dăm declarații, măcar să spunem lucrurilor pe nume. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar atâta vreme cât am mediatizat public cazul, cât am ieșit public și am dat detalii, mi se pare normal să se păstreze decența.

Ca de la femeie la femeie, o înțeleg. Daniel este un tip încăpățânat, răsfățat și ia decizii pe moment care nu îl favorizează. Dar, să fim serioși, au avut o relație de 6 ani. Oricine își dorea un asemenea partener. Să o plimbe, să nu aibă grija zilei de mâine.

Ea nu a rezistat decât 4 luni, în perioada asta în care Daniel are nevoie de susținere mai multa și trebuie înțeles. Ce se aștepta: că lucrurile vor fi ca la început? Nici vorbă! Să nu uităm că el a avut 55 zile comă indusă și 109 zile în total de spitalizare. Totul e schimbat la Daniel! Nu doar fizicul. Așa că…aici se vede diferența!”

citește și...