Familia lui Daniel Onoriu, primele declarații despre divorțul pilotului de raliuri. “Are nevoie de tratament“

04.09.2022, 13:57

Familia lui Daniel Onoriu a oferit primele declarațîi despre divorțul pilotului de raliuri. Atât Estera, cât și Rebeca, cele două mătuși ale pilotului de raliuri și-au exprimat părerea cu privire la separarea nepotului sau de Isabela. “ Trebuie să nu uităm că este o persoană care are nevoie de tratament“.

Daniel Onoriu a anunțat că divorțează de soția lui, Isabela, iar motivul invocat este faptul că soția sa nu vrea să îi dăruiască un copil.

Familia lui Daniel Onoriu a fost contactată pentru a își exprima părerea cu privire la divorț. Estera, mătușa pilotului de raliuri, a declarat că nu se implică în problemele lor și că se află în vacanță.

”Să facă ce vor ei”

“Eu momentan sunt în vacanță. Este treaba lor ce fac…sunt adulți, sunt doi oameni maturi. Să facă ce vor ei”.

De asemenea, și Rebecca Onoriu, o altă mătușă a lui Daniel, a avut un punct de vedere de spus în ceea ce privește deciziile celor doi. Rebeca a dezvăluit că au mai existat declarații cu privire la divorț din partea amândurora, însă ea a reușit să ii împace de fiecare dată.

“Are nevoie de tratament“

“Îmi pare rău tot ce se întâmplă. Trebuie să nu uităm că este o persoană care are nevoie de tratament. Nu înțeleg ce este cu nepotul meu, ce se petrece? Vreau să vă zic că ei au zis că divorțează de multe ori, că merg la notar și se separă, însă tot eu de multe ori i-am împăcat”.

Pilotul a declarat recent că Isabela nu îl iubește și nu îl apreciază.  În urmă cu câteva zile, Daniel Onoriu a anunțat că vrea să divorțeze de soția sa. Ulterior, pilotul a revenit asupra declarației și a explicat că totul a fost doar o strategie de marketing. Mai mult, el și-a motivat decizia prin faptul că femeia nu-i dăruiește copii, un motiv invocat în cea mai recentă declarație cu privire la divorț.

Am fost părăsit!

“Am fost părăsit! Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund creând o scăpare. Dragilor, sunt un fost păcătos plin de gagici în trecut care a fost înșelat de fosta, dar a și înșelat și a durut atât de tare încât mi-am spus că nu o voi face niciodată. Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Voi o să spuneți așa cum ați mai sus «te iubește, domne», dar eu vă spun că am niște simțuri pe care le-am dezvoltat când eram copil printre tot felul de băieți de cartier și când simt eu simt”, a scris acesta pe Facebook.

Pilotul de raliu a mărturisit că îi dorește tot binele din lume soției sale.

“Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată”

“Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu vă dau mai multe detalii, dar o să am grijă de ea oferindu-i tot ce își dorește, când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită.(…) Nu a fost să fie, eu m-am străduit, dar fără niciun rezultat.“, a scris Daniel Onoriu, pe contul personal de Facebook.

citește și...