Daniel Onoriu a anunțat din nou divorțul. “Am fost părăsit! A fost real motivul divorțului”

30.08.2022, 15:29

Daniel Onoriu a făcut un nou anunț, mărturisind că separarea de soție e una reală și că urmează divorțul. Pilotul susține că Isabela nu îl iubește și nu îl apreciază. De data aceasta, Daniel Onoriu susține că el este cel care a fost părăsit. “Am fost părăsit! Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze”.

În urmă cu câteva zile, Daniel Onoriu a anunțat că vrea să divorțeze de soția să. Ulterior, pilotul a revenit asupra declarației și a explicat că totul a fost doar o strategie de marketing. Mai mult, el și-a motivat decizia prin faptul că femeia nu-l susține în cariera sa sportivă și nu-i dăruiește copii, un motiv invocat în cea mai recentă declarație cu privire la divorț.

Daniel Onoriu spune că, de data aceasta, totul este real și că a fost părăsit de soție.

Am fost părăsit!

“Am fost părăsit! Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund creând o scăpare. Dragilor, sunt un fost păcătos plin de gagici în trecut care a fost înșelat de fosta, dar a și înșelat și a durut atât de tare încât mi-am spus că nu o voi face niciodată. Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Voi o să spuneți așa cum ați mai sus «te iubește, domne», dar eu vă spun că am niște simțuri pe care le-am dezvoltat când eram copil printre tot felul de băieți de cartier și când simt eu simt”, a scris acesta pe Facebook.

Pilotul de raliu a mărturisit că îi dorește tot binele din lume soției sale și că va divorța de aceasta.

 

“Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată”

“Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu vă dau mai multe detalii, dar o să am grijă de ea oferindu-i tot ce își dorește, când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită.(…) Nu a fost să fie, eu m-am străduit, dar fără niciun rezultat.“, a scris Daniel Onoriu, pe contul personal de Facebook.

citește și...