Gerard Piqué o șantajează pe Shakira cu un obiect. Ce a uitat Shakira în compania fotbalistului

13.09.2022, 16:04

Divizarea bunurilor este una dintre bătăliile cu care vor trebui să se confrunte în mijlocul separării lor mediatice. Shakira și Gerard Piqué se confruntă cu un divorț mai mult decât mediatic. Lumea face ecoul fiecărei știri care apare despre ei. Presupusa infidelitate cu o tânără publicistă de 23 de ani ocupă paginile mai multor cotidiene digitale. Cu toate acestea, există ceva ce trebuie să rezolve în spatele ușilor închise.

Împărțirea bunurilor va fi una dintre dezbaterile asupra căreia atât columbianul, cât și Gerard Piqué vor trebui să se pună de acord în intimitate. Celebritățile au tendința de a genera multe venituri, iar cazul lor nu face excepție.

Fără a merge mai departe, columbianca s-a confruntat până de curând cu o problemă de acest gen cu Antonio de la Rúa, partenerul pe care l-a avut înainte de a-și începe relația cu jucătorul Barcelonei, potrivit eluniversal.com.

Gerard Piqué o condiționează pe Shakira în timpul divorțului lor cu un obiect  uitat în casă

Și, deși de data aceasta Shakira era mult mai pregătită pentru aceste probleme, adevărul este că devine o tulburare. În ultimele ore s-a aflat că Gerard Piqué o șantajează cu un obiect uitat în reședința pe care au împărțit-o până de curând în Spania.

Se pare că artista  a lăsat în urmă un element de mare valoare emoțională pentru ea.

Ce a uitat Shakira în compania lui Gerard Piqué

Potrivit jurnalistului Jordi Martin, Shakira păstrează în compania Kosmos a tatălui copiilor săi toate premiile Grammy pe care le-a obținut de-a lungul carierei sale. Se pare că fotbalistul, dintr-un motiv necunoscut, nu i le-a returnat încă. Este de așteptat ca în următoarele zile să înceapă să negocieze livrarea statuetelor.

Amintiți-vă că Kosmos este compania în care Gerard Piqué a cunoscut-o pe actuala sa parteneră, Clara Chía Martín. Firma este deținută de fotbalist și între atâtea veniri și plecări, după antrenamentele sportive, ar fi ajuns să se îndrăgostească de tânără. De aceea, nu este exclus ca ea însăși să fie cea care facilitează întoarcerea. La urma urmei, nu trebuie să fie plăcut să vezi în fiecare zi la serviciu premiile fostului partener al partenerului tău.

 

 

 

citește și...