Adelina Pestrițu se confesează. ”Am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând”

10.09.2022, 14:17
Adelina Pestrițu se confesează. ”Am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând”
Adelina Pestrițu se confesează

Adelina Pestrițu, în vâstă de 35 de ani, a mărturisit că a avut și ea parte de momente extrem de neplăcute, când s-a confrruntat cu stări de anxietate. ”Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând sau gândindu-mă unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte”, a spus bruneta.

Adelina Pestrițu și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Fosta asistentă de televiziune a vorbit despre perioadele mai puțin plăcute prin care a trecut și în care s-a confuntat cu stări de ancietate.

Adelina Pestrițu se confesează. ”Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa”

”Succesul nu vine fără dezavantaje la pachet. Indiferent despre ce domeniu discutăm. Trage după sine o serie de aspecte care mai de care mai controversate. Atunci când vrei să le faci bine pe toate, riști să devii frustrat, pentru că nimeni nu a reușit până acum să fie perfect pe toate planurile. Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând sau gândindu-mă unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte, fără să lipsească anxietăți, dezamăgiri, chiar și neajunsuri, și aici nu mă refer la cele materiale”, a mărturisit Adelina Pestițu.

”Nimeni nu m-a învățat cum să ocolesc dezamăgirile, ci a trebuit să le iau din plin fix așa cum au venit. Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa. Cred că mi-aș pierde entuziasmul dacă ar fi altfel. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc și nu îndrăznesc să cer mai mult decât mi s-a dat, pentru că știu că steaua mea norocoasă mi-a adus tot ce iubesc astăzi, ce fac, ce sunt și ce am”, a adăugat aceasta.

Adelina Pestrițu e căsătorită cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2022 trei ani de la cununia religioasă.

Adelina Pestrițu a dat detalii din mariajul său în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”Mereu m-a lăsat să decid. Știe că n-aș face ceva care ar periclita în vreun fel familia noastră. Mă cunoaște destul de bine și are încredere, probabil și pentru că niciodată nu i-am dat motive să fie altfel”, a spus Adelina Pestrițu.

 

Despre relația cu soțul ei, Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu a spus: ”O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”.

citește și...