“Nu mai cred în Dumnezeu”. Britney Spears, afectată de comportamentul “plin de ură” al fiului său

07.09.2022, 19:22

Britney Spears a dezvăluit că acum este atee. Cântăreața a lansat luni, 5 septembrie, o altă înregistrare audio pentru a oferi detalii despre relațiile cu fiii ei, Jayden și Sean Preston, și cu fostul ei soț, Kevin Federline. Dumnezeu nu [ar fi permis] să mi se întâmple asta dacă Dumnezeu ar exista. Nu mai cred în Dumnezeu din cauza modului în care m-au tratat copiii și familia mea”.

Înregistrarea vine după un interviu controversat cu fostul ei partener Federline și fiul lor Jayden.

Federline a afirmat în interviu că fiii lui Britney nu vor să o vadă și că o evită pe cântăreața din “Toxic” de luni de zile. Federline are custodia exclusivă a celor doi copii ai lor.

Britney Spears îi reproșează fiului că este “plin de ură” într-un interviu televizat

Britney a criticat afirmația lui Federline.

Însă fiul ei, Jayden, a coroborat declarația tatălui său, dar a spus că încă mai există speranța că relația lui cu mama sa se poate reface.

“Nu mai cred în Dumnezeu”

Jayden Federline și-a apărat, de asemenea, bunicii (tatăl și mama lui Britney Spears). El a spus că bunicul său “nu merită toată ura pe care o primește în mass-media”. De asemenea, el și-a exprimat sprijinul pentru bunica sa, Lynne, pe care Britney Spears a acuzat-o că a susținut curatelă.

Britney a fost rănită de faptul că fiul ei i-a luat partea fostului ei soț și a părinților ei, așa că a spus că nu mai crede în Dumnezeu pentru că nu mai are în ce să creadă.

Înregistrarea de trei minute a lui Spears începe cu ea spunând: “Înțeleg perfect de ce familia mea ar avea o problemă cu faptul că îmi fac propriile mele lucruri, poate pentru că nu am făcut-o niciodată”.

Declarația ei se referă la cei 13 ani în care a fost sub tutelă, care i-a oferit tatălui ei, Jamie Spears, controlul asupra unor aspecte ale vieții ei, inclusiv asupra finanțelor și deciziilor medicale.

Spears a încheiat înregistrarea discutând despre modul în care credințele sale religioase au fost influențate de experiența sa cu privire la curatelă.
Ea a spus: “Dumnezeu nu [ar fi permis] să mi se întâmple asta dacă Dumnezeu ar exista. Nu mai cred în Dumnezeu din cauza modului în care m-au tratat copiii și familia mea”.

 

citește și...