Confesiunea Gabrielei Cristea. ”Nu mă enervez ușor, dar să te ferească Dumnezeu să mă prinzi nervoasă”

05.09.2022, 17:43
Confesiunea Gabrielei Cristea. ”Nu mă enervez ușor, dar să te ferească Dumnezeu să mă prinzi nervoasă”
Confesiunea Gabrielei Cristea

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, s-a confesat în cadrul unui interviu. ”Sunt o persoană caldă și calmă, dar și colerică, în același timp, nu mă enervez ușor, dar să te ferească Dumnezeu să mă prinzi nervoasă”, a mărturisit vedeta.  Aceasta a explicat și cum este viața ei în acest moment.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Vedeta a acordat un interviu pentru catine.ro, în cadrul căruia a făcut numeroase confesiuni. Aceasta a dezvăluit cum este ea ca pesoană, dar și cum este viața sa în prezent.

Confesiunea Gabrielei Cristea. ”Am multe provocări, dar sunt într-un moment așezat al vieții mele”

”Sunt multe lucruri care mă definesc acum și care în urmă cu ceva vreme nu mă defineau sau care poate peste o vreme, nu mă vor mai defini. Spre exemplu, nu credeam că pot să am suficientă răbdare, dar de când am copii, am văzut că pot fi extrem de răbdătoare. Sunt o persoană caldă și calmă, dar și colerică, în același timp, nu mă enervez ușor, dar să te ferească Dumnezeu să mă prinzi nervoasă. Sunt autodidactă și-mi plac lucrurile spuse până la capăt, fără ocolișuri”, a declarat Gabriela Cristea.

Despre viața sa din prezent, prezentatoarea de televiziune a spus: ”La modul general, sunt într-o perioadă agitată dar liniștită, valurile vieții sunt mari. Am învățat însă să înot suficient de bine astfel încât să pot să ies întotdeauna la mal. Am multe provocări, dar sunt într-un moment așezat al vieții mele, în care mi se întâmplă lucruri, dar sunt liniștită, împăcată. Mi s-au aliniat astrele, ca să zic așa”.

citește și...