O prezentatoare de știri s-a sinucis. Femeia ar fi găsit lenjeria intimă a unei alte femei în casa pe care ea și logodnicul ei au cumpărat-o

03.09.2022, 17:22

O cunoscută prezentatoare de știri care și-a luat viața ar fi găsit, potrivit unor prieteni, chiloții unei alte femei în casa pe care ea și logodnicul ei o cumpăraseră recent împreună. Publicația relatează că Neena ar fi devenit suspicioasă că partenerul ei s-ar fi reîntâlnit cu o fostă amantă.

O populară prezentatoare de știri s-a sinucis după ce logodnicul ei a anulat logodna cu doar șapte săptămâni înainte de ziua cea mare.

Neena Pacholke s-a sinucis sâmbăta trecută (27 august) în Wausau, Wisconsin, SUA.

O prezentatoare de știri s-a sinucis

Potrivit DailyMail.com, o prietenă a declarat că ar fi găsit lenjeria intimă a unei alte femei în patul pe care îl împărțea cu fostul ei logodnic și tată a doi copii, Kyle Haase, în vârstă de 38 de ani.

Publicația relatează că relația lor a implicat consum mare de alcool, bătăi și posibile aventuri.

Partenerul ei s-ar fi reîntâlnit cu o fostă amantă

Împreună de aproximativ doi ani, tocmai își cumpăraseră o casă nouă, dar Pacholke, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă în locuința de 390.000 de dolari (338.835 de lire sterline) o lună mai târziu.

Trebuiau să se căsătorească pe 12 octombrie. Ieri (vineri, 2 septembrie), poliția a confirmat că aceasta s-a sinucis.

Se pare că un prieten al Neenei a cerut poliției să verifice starea de sănătate a acesteia, dar când au ajuns acolo, era prea târziu.

Contractul de vânzare a noii lor proprietăți fusese încheiat abia pe 27 iulie, dar exact o lună mai târziu, personalitatea foarte iubită și-a luat viața.

Prietenii lui Pacholke au spus că aceasta se implicase mai mult în relația lor decât Haase.

Vorbind pentru DailyMail.com, unul dintre ei a spus: “Se certau mereu și părea că Neena era mai îndrăgostită de Kyle decât el de ea”.

Publicația relatează că Neena ar fi devenit suspicioasă că partenerul ei s-ar fi reîntâlnit cu o fostă amantă.

Kyle o ceruse în căsătorie pe Neena în luna mai, iar ea se mutase în chiria lui la începutul acestui an, ea renunțând la proprietatea sa din centrul orașului Wausau pentru a face schimbul.

Totuși, în urma unei certuri în iulie, el ar fi spus că o dă afară.

După moartea ei, părinții ei au acordat un interviu pentru WAOW-9, canalul unde prezenta emisiunea matinală Wake Up Wisconsin.

Aceștia au spus că ea a avut de dus propriile bătălii pentru sănătate mintală: “Urma un tratament. Voi spune lucrurilor pe nume – fusese de câteva ori la centrul de criză.

Avea atât de mulți oameni aici cu care să vorbească. Vorbea cu oamenii, dar nu voia ca nimeni să știe cât de mult o durea, așa că nu vorbea până când situația nu devenea atât de gravă.”

citește și...