Un star YouTube s-a sinucis, la vârsta de 21 de ani. Tânăra avea peste 400.000 de urmăritori pe Instagram

12.12.2021, 13:23

Mulți oameni cad pradă hărțuirii și hate-ului online. În mod similar, o vedetă YouTube, Kristina Kika Dukic, care este populară pe Instagram, a fost supusă agresiunii online în ultimii ani. Hărțuirea cibernetică este o problemă comună în 2021 și se poate observa o creștere de 40% de când a început pandemia de covid 19.

Kristina Kika Dukic, o vedetă YouTube, a murit recent, după ce a fost victimă a agresiunii cibernetice. Avea doar 21 de ani.

Mama ei împărtășește vestea tristă despre moartea fiicei sale pe rețelele de socializare.

Cine a fost Kristina Kika Dukic?

Kristina Kika Dukic s-a născut în anul 2000 la Belgrad. Dukic avea doar 21 de ani la momentul dispariției sale. În 2005, și-a început călătoria pe rețelele de socializare cu videoclipuri pe Grand Theft Auto 5 și Minecraft. Dukic nu a fost doar un YouTuber, ci și popular pe Instagram și Twitch.

Kristina Kika Dukic are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram. De asemenea, este populară pe YouTube, cu aproape 740.000 de abonați.

Ea a devenit una dintre cele mai bune Counter-Strike cu abilitățile sale: jucători ofensivi globale din Serbia. Kika și-a câștigat faima, dar și-a luat și multe jigniri. În ultimii câțiva ani, ea a fost o victimă a agresiunii online. Ultimul ei videoclip de pe youtube a fost despre jocurile  Squid Games, care au fost postate acum câteva săptămâni. Videoclipul a câștigat peste un milion de vizualizări.

Cauza morții a Kristinei Kika Dukic

Kristina a murit pe 8 decembrie 2021, la ora 23:40. Vestea șocantă a morții Kristinei Kika Dukic a fost dezvăluită de mama ei pe nume Natasa Djukic. Mama ei a lansat o scurtă declarație pe Instagram. Mama ei a spus: „Va fi o perioadă grea pentru noi toți și nu putem decât să-i păstrăm vie amintirea. Te iubim Kika și ne este dor de tine mai mult decât ne pot explica cuvintele.”

Șocul și anxietatea sunt ceea ce a provocat vestea teribilă a morții Kristinei „Kika” Dukic.

Fata de 21 de ani a decis să-și ia viața din cauza unei suferințe teribile. Potrivit persoanelor apropiate ei, Kika a fost ținta cyberbullying-ului. Internauții au criticat-o pentru aspectul ei fizic. Au acuzat-o că a suferit operații estetice.

Într-un videoclip recent al Kristinei Kika Dukic, ea a spus că Kika a simțit că nimic din ceea ce a făcut vreodată nu a fost suficient de bun pentru oameni.

Potrivit unei postări pe Instagram din 11 decembrie, înmormântarea Kristinei va avea loc pe 14 decembrie la unul dintre cele mai mari cimitire din Belgrad din Lesce.

citește și...